E2a

Hoe maak je een beitel sculptuur tool

Beeldhouwen is een van de oudste kunst in de geschiedenis

Beeldhouwen is een van de oudste kunst in de geschiedenis. Er zijn vele ontdekkingen die de opkomst van beeldhouwen in het verleden bewezen. Beeldhouwen kan een vorm van hobby of een baan die een hoge prijs beveelt in de markt vandaag. Niet iedereen heeft vaardigheden in deze vorm van kunst. Het is alleen de begaafde degenen die kunnen prachtige kunstwerken te maken door middel van beeldhouwkunst. Het leren van de ABC van beeldhouwen betreft discipline, focus en creativiteit. Anderen zeggen, het is een soort van een stopcontact op wat ze echt voelen binnen en buiten. Wat ook de redenen, is het een gedisciplineerde kunstwerk dat je concentratie en passie nodig.

Hoe maak je een beitel sculptuur tool. Ga aan de slag met behulp van een zacht materiaal om te oefenen met.
Hoe maak je een beitel sculptuur tool. Ga aan de slag met behulp van een zacht materiaal om te oefenen met.

Er zijn vele soorten van de beeldhouwkunst instrumenten die gebruikt worden in hout, klei, keramiek en steenhouwen, maar de meest populaire zijn de beitel en de hamer. Een beitel wordt gebruikt om holle en bolle vormen of vormen te snijden en kan ook gebruikt worden in het opruimen van de hoeken van je kunstwerk, cannelures, belettering of zelfs schetsen.

  • Ga aan de slag met behulp van een zacht materiaal om te oefenen met. Het materiaal met een bankschroef Beveilig. / Goede materialen voor de eerste keer lerenden zijn speksteen en albast.
  • Kies de juiste beitel voor uw werk. Een verscheidenheid van beitels zijn direct beschikbaar, maar de basistypen zijn rond, guts en beitel met tanden. De meest voorkomende beitel voor een starter is de lege, omdat het kan chip off grote delen van het materiaal dat u bezig bent. De afgeronde beitel wordt ook gebruikt bij het maken van gaten en detaillering, terwijl de guts beitel gebruikt voor bochten. Andere beitels bezitten verschillende aantallen tanden, vergelijkbaar met een vork. Dit wordt gebruikt voor textuur en het verwijderen van grote delen.
  • Gebruik de juiste beschermende materialen terwijl het doen van het beeldhouwen banen. Een gezicht masker, bril en goede kleding, zoals over-alls moet worden gebruikt.
  • Houd de beitel van uw eigen keuze in het midden en zorg ervoor dat het punt is het materiaal dat u werkt aan te raken. Tik zachtjes tegen het einde van de beitel, terwijl het toevoegen van meer druk. Dit is afhankelijk van hoe diep de gewenste snede is.
  • Neem de tijd en haast je niet, terwijl in het midden van je werk. Doe het langzaam maar zeker. Als u wilt kleine details en ontwerpen te maken, moet u beschikken over een stabiele en stevige hand.
  • Opslag van uw beitel beeldhouwen gereedschap moet altijd in verticale positie, waar de rand is niet leunt op elk oppervlak. Meestal vlijmscherpe beitel tips zijn veiliger. Deze zijn makkelijker te onderhouden en minder tijdrovend te gebruiken dan andere hulpmiddelen.

Sculpture is een kunstvorm die is drie-dimensionale

Sculpture is een kunstvorm die is drie-dimensionaal. Met deze kwaliteit, kan zowel de kunstenaar en het publiek hebben een dieper begrip van het kunstwerk. De kunstenaar kan overbrengen een rijkere boodschap dan met twee-dimensionale tekeningen of schilderijen. De kijker, ondertussen, ziet meer van het concept. In sommige gevallen, kan de kijker zelfs contact met de beeldhouwkunst, toe te voegen aan dat gevoel van realisme. Leren beeldhouwen door beitelen kan u helpen na te streven deze passie.