E2a

Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen

Als een argument begint op te warmen in een bar

Als een argument begint op te warmen in een bar, soms woede ontstaat. Mensen zullen grijpen alles in het midden van een vechtpartij. Het maakt niet uit. Het zou een stoel, een keu, of zelfs een biljartbal zijn. Echter, in tijden van wanhoop, zullen de mensen gebruik maken van wat ze bij de hand 9 van de 10 keer, en vaak is het een bierfles. Het eindigt meestal in een bloederige puinhoop waar bier en bloed mix op de top van iemands hoofd. Geen mooi gezicht.

Laten we proberen om dit ongeluk te voorkomen en flessen te breken in de geest van plezier in plaats van chaos. Met een koel hoofd, pronken met een partij truc die zeker is om u het leven van de partij en misschien wel de stud voor de meisjes op het feest. Maak indruk op hen met dit staaltje van kracht, zelfs als het is gewoon een truc.

Deze handleiding helpt je breekt een fles met je blote handen

Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen. Hier krijg je een flesje.
Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen. Hier krijg je een flesje.

Deze handleiding helpt je breekt een fles met je blote handen. Deze truc is een goede manier om het ijs te breken en het is relatief eenvoudig. Zodra u dit doet, kunt u vervolgens de vruchten plukken.

  1. Hier krijg je een flesje. Wil je een fles met uw blote handen breken, zul je zeker je handen nodig hebt. Het andere wat je nodig hebt is een fles. Niet alle flessen zijn gemaakt hetzelfde. Sommige zijn gemaakt beter dan andere. Beck's en Samuel Adams flessen zijn makkelijker te breken, terwijl Corona en Budweiser flessen zijn moeilijker te breken.
  2. Vul er 'op. Doe wat koud water in de fles die u wilt verbreken. Zorg ervoor dat de fles geen resten van bier bevatten. De truc werkt niet als er luchtbellen in het water. Vul de fles tot de basis van de hals. Vul de fles op de top van de spoelbak en het uitvoeren van de truc recht op de top van het. Dit verzekert dat er niet overal glasscherven. Om de truc nog veiliger, vul de gootsteen met een centimeter van water, zodat stukjes glas niet alle vliegen over de plaats.
  3. Breng snel en plotselinge druk op de opening. Dit is het deel waar je als overwinnaar tevoorschijn met een gebroken fles in je hand. Houd het flesje met uw zwakke hand met twee vingers. Deze manier van omgaan met de fles voorkomt dat u uw hand verwonden in het proces. Met uw sterke hand, raakte de mond van de fles hard. Het heeft ook te zijn een snelle vloeiende beweging. De bodem moet goed af te breken.
  4. Beweren dat het allemaal te wijten was aan je kracht. In feite is dit staaltje van kracht is nerdier dan je denkt. De nerdy deel van deze wet is het feit dat u gebruik maakt van wat wordt genoemd cavitatie. Cavitatie treedt op wanneer een plotselinge vacuüm wordt gecreëerd als je de mond van de fles. Als het vacuüm wordt gecreëerd, zal het water snel terug haasten inch De plotselinge stormloop van water moet genoeg zijn om het glas schoon te breken rond de onderkant. Deze informatie kan nuttig zijn als u probeert om een ​​slimme meid imponeren.

Nu dat je netjes hebt de fles gebroken

Nu dat je netjes hebt de fles gebroken, de volgende stap van je act is om schoon te maken. Je zou niet graag iemand naar de gootsteen te gebruiken en zichzelf verwonden. Dat zou gewoon helemaal niet cool. Aan het einde van dit alles, is het over het hebben van plezier. Dus, plezier te hebben, streven om indruk te maken, en veilig blijven.

Als een argument begint op te warmen in een bar. Breng snel en plotselinge druk op de opening.
Als een argument begint op te warmen in een bar. Breng snel en plotselinge druk op de opening.

<