E2a

Hoe maak je een blinde steek op placemat binding gebruiken

Blind-stitching placemat binding is nodig om de kwaliteit van de placemats te behouden. Inderdaad, aantrekkelijke tafel instellingen omvatten mooie, goed onderhouden, en strijd-free placemats, zodat de maaltijden zijn een genot om te komen en genoten door de hele familie. Je hoeft niet eens uw placemats te nemen om deze professioneel gedaan. U kunt deze taak zelf uit te voeren met zelfs de meest elementaire stiksels know-how. Hier ziet u hoe een blinde steek op placemat binding gebruiken.

  • U zult het volgende nodig. Naald, draad die dezelfde kleur als uw placemat heeft: krijg een kleur draad dat is dezelfde overheersende kleur als uw placemat, schaar, pennen, en natuurlijk helder licht, zodat u kunt werken in relatieve veiligheid.
  • Knip een lang stuk draad. Gebruik de schaar om een ​​lengte van de draad die is gelijk aan de kant van de placemat die je over te steken door te snijden.
  • Leg de draad door het oog van de naald. Knoop de draad met beide einden. Gewoon een eenvoudige knoop zal doen. In het geval u een duidelijke staart uit de knoop gemaakt, neemt de schaar en knip een beetje buiten de staart, maar niet te veel dat de knoop ontrafelt vanaf het einde. Een schoon en korte snip zal doen.
  • Bereid de binding. Om de binding te bereiden, alles wat je hoeft te doen is vouw de randen naar binnen ongeveer een kwart van een inch. Vervolgens zet de boven-en onderkant met een pin, zodat je niet hoeft te herhaaldelijk vouw de randen als je werkt via een kant. Beveilig deze randen met een paar meer pinnen als je ziet uitstulpingen, die meestal gebeuren wanneer u werkt met vinyl placemats.
  • Ga je gang en dompelen de naald en draad van de bodem van de placemat. Plaats uw vinger onder de placemat op de locatie van de bovenrand van de placemat krijgen. Dompelen de naald en draad van beneden en wacht tot de naald te komen door de bovenkant van de placemat. Haal deze door de bovenste en stoppen wanneer de knoop aan het uiteinde van de draad het weefsel van de placemat binding heeft bereikt.
  • Opnieuw in te voeren de naald door het kelderen naar beneden door weefsel van de placemat een tweede keer te binden. Er is geen noodzaak om ervoor te zorgen dat de placemat binding legt eronder. De tweede ingang van de naald zal zijn plaats te houden.
  • Laat de naald komen uit het weefsel. Zorg ervoor dat het ligt zeer dicht bij de rand van de binding van de steek om ongezien te blijven. Trek de naald totdat u voelt de steek groeiende vlak en strak over de rand van de binding.
  • Maak nog een reeks steken door kelderen de naald op hetzelfde pad. Gebruik de nieuwste of meer recente einde van de steek en dompelen de naald door er. Herhaal de beweging door het plaatsen van de naald te komen aan de rand van de binding. Door nu je de sporen van de steken kan zien als je ze maakt.
  • Werk je weg door de hele linkerkant van de placemat. Wanneer u klaar bent met blind-stiksels ene kant van de placemat, verder naar de andere zijden herhalen van dezelfde stappen als je in eerste instantie deed.


Hoe maak je een blinde steek op placemat binding gebruiken. U zult het volgende nodig.
Hoe maak je een blinde steek op placemat binding gebruiken. U zult het volgende nodig.

Kijk, geen rafels! Nu kunt u uw placemats gebruiken met het bindend geheel stevig op zijn plaats!