E2a

Hoe maak je een blog op blogger publiceren

Bloggen heeft de aandacht getrokken van vele schrijvers en aspirant-schrijvers schrijven over bijna elk onderwerp dat aan hun gedachten kwam. Gratis blog sites kunnen hun creatieve talenten te laten stromen en hen de weg om hun mening te geven, hun gedachten, hun ideeën en hun literaire talent te delen met honderden lezers. Een van de populaire gratis blog sites is Blogger, gehost door Google. Het is een gebruiksvriendelijke tool die u toelaat om direct een blog site, vooral als u al een Gmail-account als u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunnen gebruiken om toegang te Blogger. Als u doorgaat met nieuwe inhoud toevoegen aan uw blog, kunnen er artikelen of de inhoud die u hebt geschreven voordat dat u wilt publiceren. Hieronder zijn de dingen die je moet doen om een ​​blog op Blogger publiceren.

  • Meld u aan bij uw Blogger-account. Blogger heeft verschillende tools die u kunt openen vanuit het dashboard, die is als een startpagina in uw eigen website. U kan meerdere artikelen geschreven en opgeslagen op uw harde schijf of hebt gepubliceerd op je andere blog sites die u wilt opnemen in uw Blogger-website. U kunt uw artikelen importeren en publiceren deze op je op je Blogger-account.
  • Uit het dashboard, selecteer de blog van het dashboard. In de blog pagina die u hebt gekozen, klikt u op het tabblad sjabloon bovenaan. De template geeft u de HTML-pagina waarop de blog is geformatteerd in de cascading style sheet.
  • Kies een nieuwe template als je wilt de oude post te behouden en wil gewoon de look te upgraden. Blogger heeft een nieuwe set templates die je kleur en afbeelding op je blog kan geven. Voor de nieuwe sjabloon wilt opslaan en in het openbaar getoond, moet u het opnieuw publiceren knop aan de bovenkant van de sjabloon te kiezen.
  • Sommige oudere blogberichten kunnen zijn gemaakt in een andere set van HTML-codes die niet compatibel is met een nieuwe zal zijn als u het importeren van een deel van een wat ouder bericht toe te voegen aan de huidige. Zodra u de onderdelen die u wilt opnemen, te kopiëren naar een HTML-editor op uw harde schijf geïnstalleerd, zodat u in staat om de HTML-tags te zien zal zijn gekozen.
  • Neem een ​​kijkje op de codering voor het geselecteerde bericht in de weergave template te zien van de HTML-tags zijn hetzelfde. Kopieer hoe de nieuwe blog is gecodeerd op om de onderdelen die je op een HTML-editor heeft geplaatst, zodat de codering hetzelfde zal zijn bewerkt.
  • Scroll naar beneden je blog in het oog template en zoek het gedeelte waar u de andere berichten toe te voegen. Kopieer de oude post van de HTML-editor en plak het op de nieuwe blog. Klik op de preview-knop, zodat u kunt zien of de extra content goed zijn geplaatst en waar nodig te wijzigen. Zodra u tevreden bent met het resultaat, klikt u op de knop opnieuw te publiceren op de bovenkant van de pagina sjabloon zodat de wijzigingen van kracht.


Herpublicatie van een blog op Blogger vereist basiskennis van HTML

Hoe maak je een blog op blogger publiceren. Meld u aan bij uw Blogger-account.
Hoe maak je een blog op blogger publiceren. Meld u aan bij uw Blogger-account.

Herpublicatie van een blog op Blogger vereist basiskennis van HTML. Check out hoe de oude en nieuwe berichten zijn zo gecodeerd dat u een algemeen idee van wat u hoeft te doen zal hebben. Controleer altijd de post in het oog sjabloon om je berichten bewerken en vertrouwd te raken met de HTML-codering, zodat de herpublicatie uw blogs gemakkelijker zal zijn.