E2a

Hoe maak je een bonnenboekje voor mama of papa te creëren

Het creëren van een bonnenboekje voor je ouders kan een leuke en innovatieve manier om cadeaus te geven zonder daadwerkelijk om veel geld uit te geven zijn. Met een coupon boek, zal je wezen wordt het geven van geschenken in natura. U kunt maken beloften om wat extra klusjes te doen, neem ze uit op reizen, en dergelijke.

Hoe maak je een bonnenboekje voor mama of papa te creëren. Maak een lijst van dingen die je kunt doen.
Hoe maak je een bonnenboekje voor mama of papa te creëren. Maak een lijst van dingen die je kunt doen.

Een coupon boek is als de gebruikelijke kortingsbonnen die u kunt vinden in de kranten. Echter, in plaats van een korting op sommige item dat je hebt om te kopen, dit zou een inspanning van uw kant te betrekken.

Wat je nodig hebt:

 • Computer met een printer
 • Dik papier
 • Papier voor witte band
 • Ringband of nietmachine
 • Liniaal
 • Stanleymes

Maak een lijst van dingen die je kunt doen

Maak een lijst van dingen die je kunt doen. Het eerste wat je nodig hebt zal een lijst van dingen die je kunt beloven om je ouders te zijn. Dit kan gaan van alles zijn van academisch werk, persoonlijke boodschappen of klusjes in huis. Als u al klusjes te doen regelmatig, dan kunt u beloven zich te nemen extra belasting, of neem een ​​deel van hun eigen belasting af. Deze kunnen onder, bijvoorbeeld, de was doen, de afwas, het gras maaien, harken gevallen bladeren, oppas voor uw kind broer of zus, en andere dergelijke concrete dingen. Maar zorg ervoor dat zijn dingen die zouden behagen je ouders. Je geeft mama of papa iets dat hij of zij moet genieten of trots zijn.

Maak een lijst van dingen die je kunt doen. Typ in de coupons met behulp van een tekstverwerker.
Maak een lijst van dingen die je kunt doen. Typ in de coupons met behulp van een tekstverwerker.

Typ in de coupons met behulp van een tekstverwerker. Verdeel het papier op het scherm in acht delen. U kan de volgende tekst in uw coupons:

 • Deze coupon geeft recht mama of papa een rugmassage.
 • Deze coupon geeft recht mama of papa om een ​​voetmassage
 • Deze coupon geeft recht moeder om een ​​dag vrij van klusjes.
 • Ik beloof om het gazon te maaien.
 • Ik beloof om de afwas te doen.
 • Presenteer deze coupon en krijg een gratis stofzuigen van de tapijten in het hele huis.

U kunt zo creatief zijn als je wilt. Als je goed met kalligrafie of handschrift bent, dan kan je eigenlijk alleen maar met de hand schrijven de bonnen zelf.

Print de coupons

Print de coupons. Print elke pagina op een schoon, wit vel papier. Je moet ook het afdrukken van een titel of voorblad, met behulp van enkele zwaarder papier. U bent niet beperkt tot een enkel vel papier. Je kunt eigenlijk een bonnenboekje elk voor papa en mama te drukken. Als alternatief kunt u uitprinten meerdere kopieën van dezelfde pagina, zodat je geen dubbele taken of beloften zal hebben.

Knip en binden de coupons

Knip en binden de coupons. Met behulp van uw liniaal en box-snijder, zorgvuldig elk gedeelte gesneden in vergelijkbare grootte stukken. Binden deze met een ring-binder of gewoon nieten alle bladeren van de coupon boek.

Presenteer uw coupon boek om je moeder

Presenteer uw coupon boek om je moeder, vader, of beide op een speciale gelegenheid. Ze zullen zeker uw gift waarderen. Een coupon boek is een belofte boek. Zorg ervoor dat je kunt bereiken wat je op elk van die pagina's hebt beloofd. Als je ouders pikt de "gras maaien" of "de bladeren te harken" coupon, bijvoorbeeld, zou je beter in staat zijn om het te doen op de vraag.