E2a

Hoe maak je een brandstof injector in een dodge caravan vervangen

De Dodge Caravan is uitgegroeid tot een van gemakkelijk te herkennen de automotive wereld pictogrammen. Niet alleen is het een industrie standaard voor minivan ontwerpen, is de Dodge Caravan ook bekend om zijn infusie van brandstofinjectie-technologie. De stijlvol praktisch ontwerp in combinatie met zuinige technologie maken de Dodge Caravan, misschien wel, een van de betere minibusjes in de markt toen en nu. Deze auto heeft een revolutie teweeggebracht hoe mensen zijn comfortabel en efficiënt verplaatst.

De brandstof injector heeft upped Dodge Caravan waarde

De brandstof injector heeft upped Dodge Caravan waarde. Deze brandstof optimizer kan de Dodge Caravan om mensen en vracht sneller bewegen en met zo weinig mogelijk energie. Hoewel de injector is zo'n geweldige zegen voor de Dodge Caravan's, het moet nog enige zorg. Hier zijn enkele tips over hoe je een brandstof injector in een Dodge Caravan te vervangen.

  • Voordat u op pad. Vervangen van een Dodge Caravan's injector zonder enige voorbereiding is net als het lopen van de straat in geblinddoekt. Je zal alleen eindigen knoeien-up van uw minivan's delen en je kan zelfs jezelf pijn in het proces. Neem even de tijd voor te bereiden, zodat u kunt beginnen met het vervangen van uw Dodge Caravan's brandstof injector. Hier zijn enkele van de dingen die je nodig hebt.
  • Een brandstof injector kit.
  • Een dopsleutel in te stellen.
  • Een momentsleutel.
  • En tenslotte weet je minivan's brandstof injector. Weten uw Dodge Caravan's injector zal u helpen bij het vervangen van de oude. De brandstof injector afhankelijk van het model, de motor en de blokgrootte maken.
  • Stap in het midden van alles. Als je voorbereiding is gedaan, je eerste taak is om te behandelen het brandstofsysteem druk. Dan Ontlast de druk, met behulp van uw dopsleutel verwijdert u de negatieve accukabel. De bovenste inlaatspruitstuk moet worden verwijderd. Maak de snelkoppeling fittingen. Hiermee verwijdert u de brandstofleidingen van het chassis buis. Pak je dopsleutel. En gebruik deze om de brandstof-rail montage bouten te verwijderen. Nu, trek de brandstofrail. De verstuivers moet nog worden aangesloten op de brandstofrail gewoon gehesen. Neem de injectoren van de brandstofrail. Gooi de O-ring afdichtingen.
  • Injecteer de nieuwe injectoren Nu de oude injectoren zijn uit de weg, krijg je nieuwe O-ring afdichtingen -. Je zult ze nodig hebben om dit deel te beginnen. De O-ring afdichting worden gebruikt in plaatsen of installeren van de brandstofinjectoren. Zorg ervoor dat u de invoering van de nieuwe. De momentsleutel moet worden gebruikt om de brandstofrail bouten vast op het apparaat. Sluit de overige kabels en buizen die u hebt verwijderd eerder. Vergeten de bovenste inlaatspruitstuk vervangen door een nieuwe. En de laatste stap voor dit deel is om weer aan de negatieve accukabel
  • Eindcontrole. En net voordat je jezelf een klopje op de rug, moet je controleren of je deed het werk goed. Ga je autosleutels. Start de Dodge Caravan van de motor. Stap op de pedalen, terwijl in de neutrale stand. Dan inspecteer de onderkant van de minivan voor brandstoflekkage. Geen lekkages betekent een job well done!


Hoe maak je een brandstof injector in een dodge caravan vervangen. En tenslotte weet je minivan's brandstof injector.
Hoe maak je een brandstof injector in een dodge caravan vervangen. En tenslotte weet je minivan's brandstof injector.

Blijf genieten van uw Dodge Caravan de ruimte en efficiency. Het draaiende te houden en door het verzorgen van zijn brandstof injectoren.