E2a

Hoe maak je een brief te posten

Mailing een brief is een beetje ingewikkelder dan het verzenden van e-mail. Het gaat om het kennen van de juiste mailing formaat en de juiste plaatsen waar de e-mail te sturen. Om ervoor te zorgen dat de e-mail zijn bestemming heeft bereikt, moet u weten de juiste methoden in mailing een brief. Hier zijn de methoden van mailing een brief naar behoren.

Hoe maak je een brief te posten. Plaats de brief in de envelop.
Hoe maak je een brief te posten. Plaats de brief in de envelop.

  1. Bereid uw items. Mailing een brief moet de volgende items: de brief moet worden verzonden, een envelop, een schriftelijk materiaal, lijm of pasta, en een postzegel.
  2. Plaats de brief in de envelop. Vouw de letter zodanig dat het past binnen de envelop. Het kan nodig zijn grotere enveloppen als u niet kunt vouwen de letters, zoals met kaarten en letters gedrukt op hard karton. Sluit de envelop en sluit deze door het bevochtigen van de zijkanten, of gebruik lijm.
  3. Schrijf de naam van de persoon die het ontvangt. Gebruik een goede schrijfmateriaal en schrijf naam van de ontvanger in het midden van de envelop. Neem de voor-en achternaam van de ontvanger om de brief bij de juiste persoon.
  4. Schrijf de ontvanger adres. Op de lijn onder de naam van de ontvanger, schrijf de volledige en juiste adres van de ontvanger van de brief. Noteer het nummer en de naam van de straat waar de ontvanger zich bevindt. Als de ontvanger woont in een appartement, zijn de appartement nummer.
  5. Schrijf de ontvanger stad adres. Op de derde regel, schrijf de naam van de stad, dan is de staat, en de postcode van de locatie van uw ontvanger. Als je niet weet wat de postcode, het opzoeken online. De postcode moet 5 tot 9 cijfers lang, zorg ervoor dat alle cijfers zijn in de juiste volgorde. Brieven worden gegroepeerd op basis van postcodes. Het schrijven van de juiste postcode in het juiste formaat maakt uw brief worden ingedeeld gemakkelijker te maken.
  6. Schrijf uw naam en adres. Als de letter niet bereikt de ontvanger, zal de brief aan u worden geretourneerd. Vanwege dit, moet je opschrijven een retouradres. Op de bovenste de envelop de linkerbovenhoek, schrijf je volledige naam. Op de lijn onder uw naam, schrijf uw huisnummer, straatnaam en appartement nummer als je er een hebt. Op de derde regel, schrijf je stad, dan staat en de postcode laatste.
  7. Plaats een stempel. Mailing een brief vraagt ​​om een ​​stempel te plaatsen op de bovenste van de envelop rechtsonder. Koop een stempel van het postkantoor, van supermarkt of drogist, of van online winkels. Plaats een stempel op de rechterbovenhoek, en plak het op. Een stempel is het bewijs dat u hebt betaald voor de brief te leveren.
  8. Weeg uw brief. Weeg uw brief met behulp van een weegschaal. Als de letter weegt minder dan 16 gram, kan uw brief per post naar uw mailbox. Brieven die zwaarder zijn dan 16 gram moeten worden gericht aan het postkantoor of mailing service.
  9. Plaats uw brief in de brievenbus. Als uw brief is licht genoeg, laat de envelop in uw mailbox. Verhoog uw mailbox vlag die de postbode dat u een brief geplaatst om binnen worden verzonden signalen.
  10. Ga naar het postkantoor of mailing service winkel. De postkantoor of verzenddienst klerk verwerkt zware brieven voordat ze afgeleverd. Ga naar deze plaatsen als ze open zijn, deze plaatsen zijn meestal geopend van 9 uur tot 5 uur. Het kan zijn dat extra kosten te betalen voor het leveren van de brief.

Mailing een brief duurt langer dan e-mail

Mailing een brief duurt langer dan e-mail. Verwachten dat de ontvanger de brief dag ontvangt nadat u hebt het. Als de letter niet heeft bereikt de ontvangers na een maand contact op met uw postkantoor en vraag naar de status van de e-mail.