E2a

Hoe maak je een bruiloft plakboek maken

Herinneringen vervagen snel, maar je kunt ze wel opslaan in plakboeken. Terwijl de moderne technologie biedt meer mogelijkheden via de computer in het opslaan van herinneringen van je leven, er gaat niets boven een ouderwets fotoalbum of plakboek te zorgen dat u de mooie jaren achter je die je hebt gedeeld met je partner genieten.

Hoe maak je een bruiloft plakboek maken. Contact met vrienden en familie en vraag hen om bij te dragen aan uw trouwdag plakboek.
Hoe maak je een bruiloft plakboek maken. Contact met vrienden en familie en vraag hen om bij te dragen aan uw trouwdag plakboek.

Volg deze stappen in het maken van een trouwdag plakboek:

  1. Plan uw kladblok. Maak een lijst van de items die u wilt zetten in elke pagina en noteer de bron, zodat je weet waar ze te krijgen. Maak een schets ook van de voor-en achterkant en beslissen wat kleurenmotief je gaat gebruiken. Het zal leuk zijn als je kleuren die het jaar van de verjaardag vertegenwoordigen gebruiken. Zo kan je zilver of grijs voor zilveren jubileum, goud gebruiken voor gouden jubileum en zuiver wit voor diamant of parel jubileum.
  2. Contact met vrienden en familie en vraag hen om bij te dragen aan uw trouwdag plakboek. Sommigen van hen kunnen in hun bezit hebben gedateerde foto's van u en uw echtgenoot die u kunt lenen voor het scannen. Of je kan ze gewoon vragen om notities en boodschappen die je kunt plaatsen in de pagina's van je kladblok te schrijven.
  3. Onder meer foto's die je liefde verhaal verbeelden door de tijd. Classificeren deze foto's volgens periode: verkering, voorstel, verloving, huwelijk en huwelijksreis. Halen niet alleen de goede foto's, maar ook de candid shots voor een vleugje humor.
  4. Foto's ophalen van elk jaar van je huwelijk vooral die genomen met uw kinderen te laten zien hoe je familie is gegroeid door de jaren heen. Foto's van uw reizen en gedenkwaardige gebeurtenissen zal ook een interessante functie dus niet nalaten op te nemen ook.
  5. Breng in de tokens die je gedeeld vanaf de dagen van je verkering om uw huwelijk tot op de tijd van uw leven samen. Brieven, kaarten, penningen, servetten, boekenleggers, gedrukte bloemen, linten, bruiloft gunsten en uitnodigingen van jaren terug zijn onbetaalbare dingen die een ruimte moet hebben in je trouwdag plakboek. U kunt een leuke envelop op de binnenkant hechten achterkant van je kladblok voor deze items.
  6. Nadat u klaar bent met het verzamelen van de dingen die uw trouwdag plakboek zal bestaan, kunt u nu de pagina's te maken. Maak de pagina's speciaal door het verfraaien elk met linten, knipsels, schetsen en andere toeters en bellen. De foto's zullen uitmaken van een verhaal voor elke pagina en zij zullen zeker "het woord doen" als goed aangelegd en chronologisch gerangschikt.
  7. Zorg ervoor dat de gebruikte kleuren in uw trouwdag plakboek niet botsen in een pagina. Elke pagina moet een individuele kleur. Voor de huwelijksreis pagina bijvoorbeeld, roze of rose is een ideale kleur.

Het maken van uw trouwdag plakboek kan dubbel zo leuk als je het project te delen met de hele familie. Als u kinderen die in de basisschool-leeftijd of tiener jaren hebben, kunnen ze gooien in hun creatieve kant door u te helpen ontwerpen en assembleren het plakboek. Dus in het einde, wordt u opnieuw creëren van meer memorabele momenten voor het gezin, terwijl u de prachtige tijden die u alle gedeelde in voorgaande jaren behouden.