E2a

Hoe maak je een bugel spelen

Een bugel is een kraakpand instrument lijkt op een trompet. Zeker, je hebt gezien een wordt gespeeld in de films en op tv, vooral wanneer het verhaal draait om het militaire leven en tijdens optochten wanneer de drum en bugle corps loopt trots door.

Hier ziet u hoe een bugel spelen.

Juiste positie van de bugel voorafgaand aan het spelen. Bij het begin van de bugel te spelen, moet u het instrument in je rechterhand en plaats hem parallel aan de grond en precies op mond-niveau.

Hoe maak je een bugel spelen. Juiste positie van de bugel voorafgaand aan het spelen.
Hoe maak je een bugel spelen. Juiste positie van de bugel voorafgaand aan het spelen.

Breng het mondstuk dicht bij de lippen. Vervolgens tuit omhoog en wikkel de hoeken van je lippen rond zijn mondstuk en zorg ervoor dat er geen lucht ontsnapt uit het.

Adem in, klap, en adem uit

Adem in, klap, en adem uit. Hier komt het meest uitdagende deel tweede slechts aan de lopende band van een melodie. Adem diep in door de neus en blaas de lucht door je mond. Adem gestaag maar houd je wangen hol om te voorkomen dat puffend uit de lucht door uw wangen.

Afwisselend los-en vastdraaien je lippen terwijl het uitblazen van de melodie. U kunt nu beginnen met het wisselen tussen plooien strak en los lichtjes tijdens het spelen van de melodie op de bugel. Ga je gang en experimenteren op de vijf fundamentele noten op het instrument begint met de bodem en werk je weg door midden C, E, G, C, E en G tot je onder de knie hebt.

Gebruik je tong om de melodie te stoppen

Gebruik je tong om de melodie te stoppen. Dit is waarom het belangrijk is om je bugel schoon want er is tonguing betrokken. Serieus. Tonguing is nodig om verschillende noten te interpreteren en het stoppen van het geluid of melodie in uw basis-repertoire. Je moet voortdurend oefenen tonguing tot je kunt schakelen, stoppen en starten verschillende melodieën tijdens het uitvoeren.

Haal je handen op educatieve audio-boeken en-methode boeken. Leer zoveel als je kunt over het spelen van de bugel door de aankoop van educatief materiaal dat je net zo goed leert niet alleen de basics, maar de veelzijdige stijlen. De oefeningen op deze materialen zal iets zijn dat u zal toestaan ​​om veel plezier te hebben tijdens het leren zijn.

Jam met een trommel en bugel band

Adem in, klap, en adem uit. Breng het mondstuk dicht bij de lippen.
Adem in, klap, en adem uit. Breng het mondstuk dicht bij de lippen.

Jam met een trommel en bugel band. Er is geen kans op mist u op jammen met collega-muzikanten. Neem contact op met de plaatselijke middelbare school, hogeschool of parochie en inlichtingen in te winnen over de trommel en bugel team. Nieuwe vrienden maken door het delen van je muzikale talent.

Praktijk op een dagelijkse basis

Oefenen op een dagelijkse basis. Muziek is goed voor de ziel. Ongeacht hoe lang een dag die je op het werk hebt gehad, op school en in de kerk, een tijd om de bugel oefenen. Als je 30 minuten te sparen, gebruik dan dit keer voor de praktijk. Als je merkt dat je, verveeld alleen beoefenen. Oefen met een groep.

Master ademhalingsoefeningen

Meester ademhalingsoefeningen. Je zou nooit willen hebben van de wind geslagen uit je wanneer je speelt de bugel. Versterk je middenrif door te leren om ademhalingsoefeningen beheersen.

Leen nooit uw bugel aan iemand anders

Leen uw bugel nooit aan iemand anders. Reinig uw bugel na elk gebruik. Goed op te slaan van het instrument. Spelen totdat je wilt een ander instrument te leren.