E2a

Hoe maak je een buttoneer gebruiken

Een Butoneer is een handige gadget om te hebben

Een Butoneer is een handige gadget om te hebben. Het bespaart u de moeite van het hebben van de knoppen op uw kleding naaien door simpelweg het gebruik van dit wapen achtig apparaat. Het is klein, compact en weegt bijna niets, waardoor het een draagbaar hulpmiddel om mee te nemen. In plaats van een gewoon oud naald en draad om de knoppen te naaien, gewoon gebruik maken van de knoophulp om die knop vast op de stof in een mum van tijd.

Hier is hoe het gebruik van een Butoneer.

Hoe maak je een buttoneer gebruiken. Klik hier voor de kleding en knop die u wilt naaien.
Hoe maak je een buttoneer gebruiken. Klik hier voor de kleding en knop die u wilt naaien.

  • Koop een butoneer. U kunt de Butoneer van TV thuiswinkelen netwerken. U vindt er ook deze handige gadget in naaien aanbod winkels en apotheken, zoals Rite Aid en Walgreens. U kunt zelfs je geluk en vind het bij een lokale Walmart of een garage sale. Een Butoneer verkoopt tussen 10€ tot ongeveer 10€, dus het is zeer betaalbaar. Terwijl in de winkel, moet u overwegen om een ​​vulling van de bevestigingsmiddelen. Een pak van ongeveer 50 bevestigingsmiddelen is opgenomen in het pakket, maar je wilt meer bij de hand voor toekomstig gebruik, of als u veel naai-projecten die u nodig hebt om te doen.
  • Lees de instructies. Het is niet zo gemakkelijk om erachter te komen hoe het ding op basis van zijn uiterlijk te gebruiken, dus het is aan te raden dat u de handleiding zorgvuldig te lezen. Als je eenmaal hebt een basiskennis van hoe het product werkt, kunt u aan de slag. Misschien wilt u wat oefening loopt te doen op sommige stukjes als het je eerste keer om de stof te gebruiken.
  • Klik hier voor de kleding en knop die u wilt naaien. Nu je een idee wat te doen hebben, moet je uit te brengen van het item dat dient te beschikken over de knop opgenaaide. De Butoneer beweert om veilig te werken op een verscheidenheid van stoffen. Verkrijg de knop die je nodig hebt om op te bevestigen aan de stof. Plaats de knop als u het naaien op de stof.
  • Plaats de plastic sluiting in de sleuf en zet hem vast. Verkrijg de Butoneer door het verkrijgen van een bevestiging. Steek vervolgens de sluiting in de toegewezen sleuf. Om het vast te zetten, trek aan de zuiger. Je zult weten dat je hebt het goed gedaan als je hoort een zacht klikkend geluid. Hierdoor weet u dat de Butoneer klaar is voor gebruik, omdat de schroef is klaar om te worden afgeleverd.
  • Plaats de knoop op de stof. Voorzichtig houd de stof met de knop die u wilt naaien. Vervolgens richt de Butoneer op de stof en toets zodanig dat de twee naalden op het uiteinde van de Butoneer direct zijn de knoopsgaten.
  • Plaats de naalden in de knoopsgaten. Wees voorzichtig bij het ​​doen van deze stap. Je wilt niet te vroeg trek de zuiger, tenzij u zeker weet dat de knop netjes is gepositioneerd. Controleer of de richting van de knoppen correct is.
  • Trek de zuiger. Wanneer u zeker bent van de positie van de knop, ga je gang en haal de trekker over. U hoort een klikkend geluid. Je zult zien dat de sluiting nu op de knop en de knop stevig vast aan de stof. Als u een vier-hole-knop, herhaal het proces om het te beveiligen.


Als je wilt om kleding naaien of u vindt dat veel van uw knoppen makkelijk loskomt, een Butoneer is een goed product om in huis te hebben. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en het product echt werkt. Als je eenmaal wennen aan het gebruik van een Butoneer, kan je nooit bereiken voor een naald en draad om een ​​knop weer naaien op een stuk van de kleding weer.