E2a

Hoe maak je een canvas tas naaien

Canvas tassen zijn groot omdat niet alleen zijn ze multi-purpose, maar ze zijn ook sterk en stevig. Deze tassen zijn ideaal voor naar het strand gaan, waarbij voor een picknick en als een baby zak vanwege hun grote opslagcapaciteit. Met de huidige groene initiatieven van veel milieu-groepen, zijn canvas tassen langzaam vervangen van de gemeenschappelijke plastic of papieren zak. Ook dit soort tassen zijn makkelijk wasbaar en ademend, zodat ze zijn hygiënisch en zelden geven een slechte geur.

Hoe maak je een canvas tas naaien. Je hebt de volgende items.
Hoe maak je een canvas tas naaien. Je hebt de volgende items.

Het maken van een canvas tas is vrij eenvoudig, en hieronder staan ​​de stappen over hoe je een stevige, betrouwbare canvas tas te maken.

 • Je hebt de volgende items:
  • Naaimachine
  • Canvas
  • Het meten van band
  • Fabric pencil
  • Matching of contrasterende draad
  • Pins
 • Ken het doel van uw canvas tas. De eerste stap is om te beseffen met welk doel je zult gebruiken uw canvas tas. U kiest het soort doek dat zal deel uitmaken van uw tas het lichaam, zodat je nodig hebt om te matchen met het doel. Beach bakken zal er geweldig uitzien met heldere kleuren of levendige patronen op het doek. Als u van plan bent om het te af te stemmen op uw kleding, moet u een kleur of patroon dat goed gaat met je garderobe halen. Een kruidenierswinkel totalisator zak zal meer gedempte aardetinten vereisen. Baby zakken zullen schattig uitzien met leuke patronen.
 • Prep uw tas. Relatief gemakkelijk te naaien, een canvas tas wordt meestal afgerond tijdens de bereiding. Neem je stof potlood en teken een vierkant op het doek, zal dit de afmetingen en de grootte van je canvas tas. Knip de vierkantjes die ervoor zorgt dat de tas en dan draai hem weer. Speld de zak zodat het recht zijn als je naai de zak.
 • Naai het op. Vaststellen dat het alle lijnen op, samen steek met behulp van een 3/8-inch naad met dichte steken zorgt ervoor dat de zak sterk is. Gebruik uw naaimachine om steek de zijkanten en de bodem, waardoor de bovenkant open. Je moet zoom de bovenkant van de zak zodat de zak niet te ontrafelen.
 • Stitch in handgrepen en andere versieringen. Zodra u dichtgenaaid het basislichaam van uw canvas tas en gezoomd de bovenste helft, kunt u steek in de handgrepen. Bevestig de handgrepen met behulp van diagonale lijnen kriskras elkaar, zodat het handvat is sterk genoeg om te ondersteunen wat je zult zetten in de zak. U kunt Gussy uw canvas tas door het creëren van een ontwerp op met behulp van textielverf, decoratieve biezen, t-shirt ontwerpen, borduurwerk of van andere dergelijke dingen die u kunnen helpen de uw canvas tas. Als u wilt toevoegen in ontwerpen of vlekken op uw canvas tas, zorg ervoor dat u steek ze op de buitenkant van het doek voordat u steek het doek samen anders zul je een moeilijke tijd naaien hebben op de patronen nadat je hebt dichtgenaaid de zak.


Het maken van een canvas tas kan ook een goede bron van inkomsten als je een flink aantal van fancy, modieuze canvas zakken te produceren om te verkopen aan klanten en vrienden.