E2a

Hoe maak je een carburateur weer op te bouwen

Carburateurs zijn een integraal onderdeel van atmosferische motoren

Carburateurs zijn een integraal onderdeel van atmosferische motoren. Men kan deze vinden in auto's, motorfietsen en zelfs gemotoriseerde apparatuur zoals grasmaaiers. Carburateurs zijn gevoelig voor breken als gevolg van slijtage. Op de weg, kunt u worden geconfronteerd met de taak van het hebben van te herbouwen en reparatie van uw carburateur. Zelfs als carburateurs van verschillende motoren kunnen er anders uitzien, de algemene stappen voor het reinigen van het op en opnieuw gaan gebruiken.

Voor deze taak, zou u een carburateur kind, beschermend masker, veiligheidsbril, carburateur reiniger en een oude tandenborstel.

Hoe maak je een carburateur weer op te bouwen. Zorg ervoor dat uw werkruimte heeft een goede ventilatie.
Hoe maak je een carburateur weer op te bouwen. Zorg ervoor dat uw werkruimte heeft een goede ventilatie.

  1. Het eerste wat je hoeft te doen is met een compatibele carburateur kit te krijgen van de dealer. Deze kits zullen meestal alle onderdelen die je nodig hebt op te lossen en reparatie van uw carburateur.
  2. Zorg ervoor dat uw werkruimte heeft een goede ventilatie. Werken aan een carburateur typisch produceert veel rook, die zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Dit is waar het gebruik van damp masker komt binnen veiligheidsbril zal ook uw ogen te beschermen tegen rondvliegende brokstukken, vet en vuil. Goede verlichting is ook kritisch, omdat je gaat werken met een groot aantal schroeven en kleine stukjes.
  3. Bestudeer het schema dat wordt geleverd met uw carburateur kit. Nogmaals, carburateurs uit verschillende voertuigen, de makers en modellen er anders uitzien. Het zou niet verwonderlijk dat carburateurs die zijn bedoeld voor auto's en motorfietsen als aanzienlijk complexer dan de modellen die bedoeld zijn voor grasmaaiers. Besteed aandacht aan de details van de tekeningen. Dit zal handig zijn als je zetten de carburateur weer in elkaar.
  4. Begin met het loskoppelen van de circulatiepomp en het verwijderen van het deksel. De koppelingen aan de smoorspoel zelf moet worden verwijderd. Wees voorzichtig en let op hoe de links in elkaar passen. Als het je helpt, kunt u schrijven de configuratie van de verbindingen die het gemakkelijker maken voor u om te onthouden als je eenmaal nodig hebt om het weer in elkaar. Elke slang en schroef zal moeten worden vervangen, zodat u ook kennis te nemen van deze gegevens.
  5. Met het gebruik van een borstel en carburateur spray, reinig onderdeel. U kunt gebruik maken van een staalborstel, maar draden kan schade aan de gevoelige delen als je wrijft te hard. Tandenborstels zou een goede optie voor deze stap zijn.
  6. Zet uw bekendheid van het diagram te gebruiken. Met behulp van de kit diagram en uw eerdere tekeningen voor de samenhang, samen de rest van de carburateur. Zorg ervoor dat u elke schroef goed vast te draaien. Wees bewust wel dat het aandraaien van de schroeven niet te veel kan strip de loopvlakken. Controleer elk individueel onderdeel op het diagram en zorg ervoor dat zij hechten aan de carburateur. Het herhalen van de stappen in omgekeerde volgorde zal u meer kans om alle nodige verbindingen te maken.

Als deze instructies zijn overweldigd

Als deze instructies zijn overweldigd, kun je altijd kiezen om een ​​professionele doen deze taak voor u. Wees bereid om een ​​premie te betalen voor de dienst. Maar als je het gevoel capabel genoeg, dan met een beetje tijd, geduld en elleboog vet, zou je in staat zijn om het werk goed te doen.