E2a

Hoe maak je een chick schrijven aangestoken roman

Chick lit romans zijn populair en zijn gemakkelijk te verkopen in de markt, omdat de doelgroep varieert van jonge meisjes tot vrouwen. Veel chick lit romans zijn zelfs gemaakt in grote scherm producties. Vanwege deze reden, velen willen chick lit romans schrijven. Hier is hoe je er een kunt schrijven.

  • Weet het spul. Voor het schrijven van een chick lit roman, moet je de context van dit soort roman te begrijpen. Lees zoveel chick lit romans mogelijk. Het is een goed idee om kennis te nemen van wat dingen die je wilt en niet wilt uit elk verhaal als de personages. Lezen en onderzoeken over de chick lit, over die de verkoop en heeft een goede feedback kunt u beter voor te bereiden voordat u schrijft uw eigen roman.
  • Maak de hoofdpersoon van je roman. Voor uw hoofdpersoon, zorg ervoor dat je de kwaliteiten die je wilt zijn. Ze hoeft niet perfect te zijn. Ze kunnen gebreken aan haar realistischer en geloofwaardiger te maken hebben. Je zou willen dat je hoofdpersoon te zijn relatable aan uw lezers. Spice up haar persoonlijkheid door het maken van haar grappig, geestig, slim of interessant. Je moet tevreden zijn met haar concept en duidelijk zijn over het als goed omdat uw verhaal zal draaien rond haar.
  • Maak karakterschetsen van secundaire personages van je roman. Detail het karakter schetst zo veel mogelijk. Omvatten de fysieke beschrijvingen om de relatie details en zelfs hun favoriete tv-show als je kunt. Dit zal je later helpen als je de plot van uw roman ontwikkelen en je gaat langs uw schrijven.
  • Kies het oogpunt van de roman. U kunt ervoor kiezen om uw hoofdpersoon vertellen het verhaal wat betekent dat het gezichtspunt van je roman is in de eerste persoon. U kunt ervoor kiezen om meerdere first person perspectief waarin een aantal van je personages vertellen de details van het verhaal. U kunt ook kiezen om de derde persoon perspectief waar u bent degene vertellen het verhaal en wat elk personage is denken en doen te hebben. Voor chick lit romans, first person gezichtspunt is de gebruikelijke keuze, omdat het in staat stelt de lezer om dichter te voelen en hebben betrekking op hoofdpersoon uw roman.
  • Bouw uw perceel en de details. Voor uw verhaal, is het aanbevolen om tenminste twee conflicten die de hoofdpersoon gezichten hebben. Meestal komt men in het begin en de andere naar het einde. Zet kleine wegversperringen langs het verhaal ook. U wilt een interessante plot na alles te hebben. Niet alleen je hoofd karakter, maar uw secundaire personages moeten kleine wegversperringen onder ogen ook.
  • Schets uw perceel. Voordat je begint te schrijven, is het verstandig om een ​​overzicht beschikbaar voor vaste referentie te hebben terwijl u zich in het proces van het schrijven. Dit zal ook u op koers te houden.
  • Neem je tijd en schrijf. Bij het schrijven, maak een schema of deadline voor jezelf. Als het je eerste chick lit roman, kunt u een langere periode voor het schrijven vooral in het begin te nemen. Echter, zodra je je momentum bereikt, dingen zullen soepeler en sneller gaan.


Hoe maak je een chick schrijven aangestoken roman. Maak de hoofdpersoon van je roman.
Hoe maak je een chick schrijven aangestoken roman. Maak de hoofdpersoon van je roman.

Geniet van het schrijfproces en zorg ervoor dat je van wat je deed. Uw eerste rechter is zelf dus het is best als je jezelf tevreden te stellen alvorens anderen.