E2a

Hoe maak je een cirkel foto collage maken

Collages kunnen in alle verschillende vormen en maten

Collages kunnen in alle verschillende vormen en maten. Het leuke van het maken van een is echt te zien hoe creatief men kan zijn. Iedereen kan een collage maken: ouders, kinderen, tieners, studenten. Ze kunnen zelfs worden gemaakt voor educatieve doeleinden in de klas.

  • Een cirkel van vrienden - Tieners hebben veel foto's. Een creatief gebruik van al deze foto's is het creëren van een bos van ronde, leuke collages. Elke ronde collage kan richten op een bepaalde vriend, een feest, school gebeurtenis, een voetbalwedstrijd. Er zijn zo veel creatieve ideeën hier. De collages kan dan worden opgehangen overal in de kinderkamer.
  • De materialen - De benodigde materialen zijn een paar stukken karton gesneden in de vorm van een cirkel. U wilt het karton om sterk en stevig. Ook nodig is scrapbook papier en veel foto's. En vergeet niet, een aantal van deze foto's die u zal moeten snijden en trimmen. Enkele goede stok lijm nodig is om lijm de foto's op het karton. Andere items te overwegen zijn dingen zoals film ticket stubs, concert tickets, of andere memorabilia. Als u wilt woorden en cijfers op de collage dan moet je stickers of je kan snijden woorden uit een tijdschrift. En tot slot, heb je een manier om de collages hangen en de makkelijkste om te doen is kopen een aantal van de foto hangers die je ziet op de rug van fotokaders. Gewoon lijm deze aan de achterkant met behulp van enkele zware lijm.
  • Het ontwerp - Het leuke is om te beslissen hoe je de collage te kijken willen. Doet u individuele collages met Sally op een, Janey op een ander, en Susie op een ander? Gaat u naar een van de 13e verjaardagsfeestje je moest maken? Wat dacht je van een net voor al uw Homecoming foto's? De ideeën zijn natuurlijk eindeloos.

    Hoe maak je een cirkel foto collage maken. Een cirkel van vrienden.
    Hoe maak je een cirkel foto collage maken. Een cirkel van vrienden.

    Als u ervoor kiest de scrapbook papier dat u wilt gebruiken, plak hem op het karton. Maak eerst uw lay-out door het plaatsen van uw foto's op het karton en beslissen waar precies elke foto moet gaan. Als je eenmaal weet dat het ontwerp dat u kunt lijmen van de foto's in plaats om te beginnen. Als de lijm droogt, kunt u trim de collage. Trim elke foto die wordt opknoping over de rand van het karton. U wilt het eindproduct te zien als een cirkel.

  • De finishing touch - Ten slotte, voeg uw memorabilia en belettering aan de collage. Dit maakt het persoonlijk aan de collage die u maakt. Nu hangen de collages over je hele kamer. Je bent zeker veel complimenten ontvangen!