E2a

Hoe maak je een closed - end car lease te krijgen

Leasen van een auto is net als huren

Leasen van een auto is net als huren. Het enige verschil tussen huur en lease is dat leasing langer duurt meestal een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van het contract. Er zijn twee soorten van leasing: een open-end lease-en een closed-end lease. Open-end huurcontracten worden meestal gebruikt voor commerciële bedrijven. In dit type van lease, de huurder draagt ​​de kosten aan het einde van het leasecontract. Aan de andere kant, is een closed-end lease gebruikt door individuen die willen een nieuwe auto te rijden, maar niet van plan om het te kopen. Dit soort lease is beter dan de open-end lease, aangezien aan het einde van de huurovereenkomst, de huurder gewoon terug de auto naar de leasemaatschappij zonder te betalen voor iets, behalve als de auto is beschadigd in de tijd van de huurovereenkomst. Federale regelgeving strikt stelt dat de aard van de huurovereenkomst moet duidelijk worden aangegeven op het huurcontract om verwarring tussen de huurder en de leasemaatschappij te voorkomen. Als u van plan bent om een ​​auto leasen, lees dan verder.

Hoe maak je een closed - end car lease te krijgen. Beslis over een auto merk en model dat u wilt leasen.
Hoe maak je een closed - end car lease te krijgen. Beslis over een auto merk en model dat u wilt leasen.

  • Beslis over een auto merk en model dat u wilt leasen. Onderzoek online of kom langs autodealers van het type auto is zuinig om je te redden kostbare dollars op gas en die heeft een lage onderhoudskosten. Als je eenmaal hebt besloten, een bezoek aan een autodealer die het merk van de auto die u wilt en praat met hen over leasen door u gekozen model.
  • Benadruk de autohandelaar die u wilt een closed-end auto lease hebben. Vermeld het aantal maanden dat u de auto leasen. De termen kan ofwel 24, 36 of 48 maanden. Hoe langer u de auto leasen, hoe minder uw maandelijkse betalingen.
  • Heeft de dealer het opstellen van de lease-overeenkomst op basis van uw onderhandelingen. Zodra het contract is opgesteld, grondig te lezen en controleer of de aard van de lease-overeenkomst is aangegeven, in dit geval een closed-end lease. U kunt de dealer vragen stellen met betrekking tot de lease-overeenkomst die u wilt verduidelijken.
  • Als u tevreden bent met de overeenkomst, kunt u nu de aanbetaling voldoen en rijden in uw nieuwe auto. Terwijl de auto in uw bezit is, zorg goed voor het. Laat deze regelmatig om te voorkomen dat te veel slijtage. Het zal goedkoper te laten onderhouden dan om voor schadevergoeding betalen aan het einde van de huurovereenkomst.


Houd rekening met de datum waarop het verhuurcontract verstrijkt

Houd rekening met de datum waarop het verhuurcontract verstrijkt. Onmiddellijk terug de auto als het contract is afgelopen. De leasemaatschappij kan u een boete voor een vertraagde terugkeer van de auto. Wees gewetensvol in het betalen van uw maandelijkse betalingen, zodat ze niet opstapelen. Het zal moeilijker voor u om te betalen als ze hebben opgebouwd. Zij kunnen u betalen voor de kilometers en andere schade. Maar anders dan dat, kun je weglopen nadat u klaar bent met de huurovereenkomst. Je zal niet verantwoordelijk zijn om te betalen voor de afschrijving van de auto, terwijl in het gebruik.