E2a

Hoe maak je een dansende sterren fondsenwerver doen

Een fonds raiser is een geweldige manier om geld in te zamelen voor allerlei doelen en liefdadigheidsinstellingen. Een Dansende Sterren Fund Raiser heeft het voordeel van het aantrekken van een groot aantal deelnemers, want het is een populaire prime time tv-show en veel mensen zullen genieten van de uitdaging en entertainment.

Als u wilt een Dancing Stars fondsenwerver coördineren en niet zeker weet waar te beginnen bent u bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om iemand die betrokken zijn bij het fonds raiser dat is de verkoop type. Deze persoon zal "verkopen" van de oorzaak en de financiële ondersteuning van lokale bedrijven. Na deze eenvoudige stappen zullen zorgen voor een succesvolle Stars fonds raiser.

Stap 1: Het belangrijkste ding om een ​​succesvol evenement te garanderen is de locatie. Zoek een dansstudio die bereid en in staat om uw evenement tegemoet te komen. De studio moet op een centrale locatie en bereid zijn om deel te nemen aan de show. Je moet uitleggen naar de studio dat er lokale tv-en radio-omroep het evenement te zijn en profiteren van het feit dat het zou geweldig gratis reclame voor hun bedrijf. Zorg ervoor dat de studio heeft genoeg zitplaatsen om het evenement af te handelen.

Hoe maak je een dansende sterren fondsenwerver doen. Stap 3: begin reclame door contact op lokale tv-en radiostations.
Hoe maak je een dansende sterren fondsenwerver doen. Stap 3: begin reclame door contact op lokale tv-en radiostations.

Stap 2: Uw Dancing Stars fondsenwerver zal een flop zijn als je onervaren dansers. Vraag het aan de dansstudio als ze je dansers trainen ter ondersteuning van de fondsenwerver oorzaak. Een professionele danser die kunnen leiden de vrijwilligers zal verbeteren de prestaties enorm.

Stap 3: Begin reclame door contact op lokale tv-en radiostations

Stap 3: Begin reclame door contact op lokale tv-en radiostations. Leg de oorzaak van de fundraiser en andere elementen van uw evenement. Vraag of ze bereid zouden zijn om uw fondsenwerver sponsoren door het verstrekken van gratis reclame voor uw evenement. Het krijgen van een lokale beroemdheid zal sterk verbeteren uw kansen op het gooien van een succesvolle Stars fondsenwerver die veel geld inzamelt voor uw zaak.

Stap 4: Start een gratis website of blog die uw Dancing Stars fundraiser adverteert. Zorg voor een stemming hulpmiddel, zodat mensen kunnen hun favoriete artiest beoordelen. Vraag lokale bedrijven om te adverteren op uw site en om uw zaak voor de reclame te doneren. Misschien krijg je geluk en vind een lokale web ontwikkelaar bereid om uw site te maken voor gratis. Het is belangrijk om een ​​webpagina-adres dat u makkelijk kunt onthouden.

Stap 5: Maak en verkoop tickets voor uw fondsenwerver evenement

Stap 5: Maak en tickets voor uw fondsenwerver evenement te verkopen. Stel een prijs voor uw tickets of bieden de mogelijkheid om een ​​bedrag te doneren ter ondersteuning van uw zaak. Wees bereid om aftrekbare inkomsten te verstrekken aan donoren.

Stap 5: maak en verkoop tickets voor uw fondsenwerver evenement.
Stap 5: maak en verkoop tickets voor uw fondsenwerver evenement.

Stap 6: Zorg ervoor dat elk bedrijf en individu dat was royaal en hielp mee om uw goede doel evenement een succes te adverteren. Dit kan worden bereikt op uw website en op elke flyers u opgemaakt of geven op uw evenement.