E2a

Hoe maak je een Dodge Ram achterklep verwijderen

Dodge heeft voorzien dat vrachtwagens gebruikers moeten periodiek verwijderen van de achterklep, dat is waarom Dodge achterklep is voorzien van eenvoudig te verwijderen mechanisme. In tegenstelling tot het achterklep van andere trucks, kan Dodge RAM achterklep niet worden verwijderd met gereedschap. Met je blote handen en de hulp van een assistent, kunt u de achterklep verwijderd in een paar minuten. Hier is een richtlijn over hoe dit te doen.

  • Zet de motor af. Voor uw veiligheid, zorg ervoor dat de motor wordt uitgeschakeld als het verwijderen van de achterklep. De truck moet ook worden geparkeerd in een veilige en niveau-oppervlak locatie. Het is eigenlijk veel beter als je het parkeren in de buurt van de plaats waar u van plan bent om de achterklep te houden, zodat je niet hoeft te een lange afstand lopen om het te brengen naar die locatie.
  • Open je achterklep. Je moet beginnen door het openen van de achterklep halverwege. Let op de vergrendeling mechanisme dat de achterklep blijft op zijn plaats. Afhankelijk van het model, kan het een kabel of een metalen staaf. In elk geval verwijderen procedure is dezelfde voor beide vergrendelingsmechanisme. Zorg ervoor dat je de half-open achterklep ondersteunen alle door de procedure door te leunen tegen.
  • Schakel de achterklep. Als uw achterklep wordt ondersteund door een kabel, moet u het slot uiteinde van de kabel te trekken totdat u kan schuiven het af op het tabblad. Als uw achterklep wordt ondersteund door een metalen staaf, hoeft u alleen maar te buigen om de achterklep los te maken. U moet verwijderen van uw achterklep van beide kanten. Je doet de ene kant, terwijl uw assistent doet de andere kant. Vergeet niet om uw achterklep te ondersteunen terwijl u deze stap.
  • Trek de achterklep omhoog. Haul de achterklep rechterkant, zodat u de achterklep volledig te bevrijden van het scharnier dat houdt ze op de Dodge RAM. Schuif vervolgens het af als je verder te verhogen. Dit moet volledig los aan beide zijden van de achterklep. Houd in gedachten dat de achterklep is vrij zwaar, zodat u en uw assistent moet aan beide zijden worden ondersteunende erg goed.
  • Verplaats de achterklep naar de opslagruimte. Draag uw truck achterklep naar de garage of waar u van plan bent om het te houden. In geen geval dient te worden achtergelaten op de truck bed, want dit kan schade veroorzaken. De achterklep is behoorlijk zwaar, dus je moet het gewicht tussen u en uw assistent in evenwicht te brengen. Indien, om wat voor reden dan ook, de achterklep lijkt te zwaar voor twee, hebben een andere persoon helpen dragen. Vergeet niet om heel voorzichtig zijn bij het uitvoeren van de achterklep, omdat het kan leiden tot letsel bij een val.


Hoe maak je een dodge ram achterklep verwijderen. Schakel de achterklep.
Hoe maak je een dodge ram achterklep verwijderen. Schakel de achterklep.

Het verwijderen van de achterklep kunt u de truck bed schoon te maken veel gemakkelijker. Het geeft je ook meer ruimte op de truck bed. U kunt, bijvoorbeeld, zet grote items op het zoals bed en een bank. Als dit gaat om je eerste keer in de achterklep los te maken van uw Dodge RAM-geheugen, moet u extra voorzichtig zijn. Het zal het beste zijn als je vraagt ​​iemand om het te tonen voor je.