E2a

Hoe maak je een doel te boek te maken

Doel boeken zijn uitgegroeid tot een populair thema in scrapbooking

Doel boeken zijn uitgegroeid tot een populair thema in scrapbooking. Het creëren van je eigen doel boek is een geweldige manier om de lijst naar beneden en bijhouden van uw dromen en aspiraties. Het houden van uw doelen in controle is een stap verwijderd van de verwezenlijking ervan. Motiveren en aan te moedigen zelf door het transformeren van uw persoonlijke inzichten in creatieve en artistieke output door het volgen van deze eenvoudige en gemakkelijke stappen!

Hoe maak je een doel te boek te maken. Bereid uw materialen.
Hoe maak je een doel te boek te maken. Bereid uw materialen.

  • Bereid uw materialen. Om uw doel te boek te maken, moet u een bindmiddel of een willekeurige map-achtige optie om de pagina's van uw project te dragen. Het is echter aanbevolen om drie ringband gebruiken voor dit project. Verzamel een aantal persoonlijke foto's, tijdschriften, gekleurd papier en decoratieve details zoals glitters, pailletten, en stickers voor pagina's uw doel boek. In elkaar te zetten alles, moet u een aantal kleurstoffen, schaar, lijm en plakband.
  • Het organiseren van de inhoud van je doel boek. Begin met het verdelen van je doel boek in secties of hoofdstukken die zinvol zijn voor jou. Gebruik de vellen gekleurd papier als verdelers door ze te labelen met hun respectievelijke titels. Voorbeelden van titels zou 'Familie', 'Vrienden', 'Romance', 'Career', 'Sparen', 'Gezondheid', 'Travels' en dergelijke zijn.
  • Versier je doel boek. Om uw doel te boek pagina's opvallen, gebruik kleurstoffen voor uw labels en kopteksten en decoratieve details voor uw pagina's 'grenzen. Een ander groot idee zou zijn het uitsnijden van persoonlijke of tijdschrift foto's en het maken van mini-collages van hen. Het punt is om creatief te zijn en om wat persoonlijkheid toe te voegen aan uw boek.
  • Schrijf je doelen. Onder de secties van toepassing is, beginnen met het aanbieden van uw doelen. Ze kunnen zoveel als je wilt, of zo weinig als u kunt bedenken op het moment. U kunt een lijst ze in bullet points of leg ze in korte alinea's. Details helpen bij het bepalen van je doel prioriteiten. Het opschrijven van specifieke tijd frames, gedragslijnen, deadlines en verwachte resultaten zal sterk aanmoedigen. Hoewel het niet noodzakelijk, hoe gedetailleerd ook, hoe gemakkelijker ze zijn tabs van houden.
  • Volg uw vooruitgang. Ga terug naar je doel te boek zo nu en dan om te zien hoe ver je bent in het bereiken van uw doelen. Om tabbladen van je prestaties te houden, trekken vakjes naast elk doel en voeg vinkjes aan degenen die zijn bereikt. Als je toevallig in het proces van het vervullen van uw doelen, het schrijven van enkele woorden van bemoediging, zou een korte reflectie of meerdere realisaties zijn een geweldige manier op te sporen uw vooruitgang.
  • Gewoon blijven schrijven. Je doel boek is een constante en continue persoonlijke project. Het doel is om een ​​lijst van uw hoop en dromen in de beslotenheid van uw eigen ruimte. De primaire idee in het houden van een doel boek is de mogelijkheid om terug te keren naar het schrijven wanneer je maar wilt. Voel je vrij om verder te gaan decoreren en het toevoegen van meer secties en titels om uw doel te boek als de noodzaak zich voordoet.


Doel boeken zijn een prachtig idee voor het aanbieden van van uw eigen doelen en ambities. Wat nog belangrijker is, doel boeken symboliseren uw eigen persoonlijke verplichtingen. Het creëren van je eigen doel boek spreekt boekdelen over uw toewijding aan direct uw leven weg naar een vruchtbare en vervullende ervaring. De echte taak bij de hand is om op je doel boek werken door te leven in het leven van alledag.