E2a

Hoe maak je een doos sieraden maken

Het maken van uw eigen sieraden doos is iets dat je kunt doen als je zelf veel accessoires en sieraden. Een voordeel hiervan is dat u de buitenkant van de doos kan personaliseren en u kunt ook kiezen hoeveel vakken je nodig hebt voor ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Het maken van uw eigen sieraden doos is niet zo moeilijk als je denkt. U kunt een aantal van de materialen die u gaat gebruiken meteen thuis.

Hier zijn de eenvoudige stappen op hoe u uw eigen sieraden te maken zonder de uitgaven te veel:

Hoe maak je een doos sieraden maken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe maak je een doos sieraden maken. Materialen die je nodig hebt.

  1. Materialen die je nodig hebt. Verzamel alle materialen die u gaat gebruiken voor het project, zodat u alles wat u nodig hebt binnen handbereik te hebben. Een deel van de materialen die je nodig hebt voor dit project zijn: een klein houten kistje, verf, glitters, lijm, een kleine spiegel, gevoeld document, edelstenen en bedels en andere versieringen die u wilt toevoegen aan uw sieraden doos. Als u niet beschikt over een kleine doos, kunt u er een aanschaffen op een ambachtelijke winkel.
  2. Voering de doos. Gebruik viltpapier naar het inwendige van de doos lijn. Om dit te doen, het meten van de gevoelde document dat u gaat nodig hebben voor elk oppervlak binnen het strafschopgebied. Gebruik de lijm op de gevoelde document hechten aan de doos en wacht tot de lijm te drogen. Het is belangrijk dat u het papier hebt gevoeld aan de binnenkant van de doos, zodat uw Jewelries eventuele krassen niet zal hebben.
  3. Bevestig de spiegel op de doos. Als de lijm op het vilt papier is al droog, kunt u de kleine spiegel bevestigen. U zult het te hechten onder het deksel van de doos, zodat u kunt eenvoudig zelf zien wanneer u uw sieraden doos te openen. Gebruik de lijm op de spiegel op de doos steken. Je zou kunnen hebben om lijmpistool gebruiken als de spiegel is te zwaar voor gewone lijm.
  4. Ontwerp uw sieraden doos. De laatste stap is het ontwerpen van uw sieraden doos. Gebruik je creativiteit en verbeelding. U kunt een duidelijke en eenvoudige doos of u kunt een sieraden doos versierd met edelstenen en glitters hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar zorg ervoor dat je laat de lijm droog op de doos voordat u de sieraden doos gebruiken.
  5. Beveiliging. Als u wilt een grendel en een slot voor uw sieraden doos hebt, kunt u deze kopen bij een ijzerhandel en schroef deze op uw sieraden doos, zodat u kunt al uw Jewelries veilig.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u uw sieraden doos kan maken

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u uw sieraden doos kan maken. Door dit te doen zal zeker bespaart u wat geld als sieraden dozen die je koopt uit de winkel vaak duurder zijn. U kunt ook dit als een cadeau aan uw vrienden. Wanneer u al veel van deze sieraden dozen zijn gemaakt, kunt u uw eigen bedrijf te starten en te verkopen de sieraden dozen. U kunt zelfs uw eigen sieraden en ook verkopen ze!