E2a

Hoe maak je een dualis Nintendo DS emulator te gebruiken

Dualis draait op Windows

Dualis draait op Windows - hetzij XP of een van haar hogere versies. Het is eigenlijk een computer plug-in ontworpen naar Nintendo DS Emulator. Hiermee kunt u toegang krijgen tot spelen en direct op uw computer naar uw favoriete Nintendo DS roms. Het is zeer handig, vooral als u het opladen van uw Nintendo DS of de batterijen zijn leeg.

Hier zijn een aantal ideeën over hoe u efficiënt gebruik maken van uw Dualis Nintendo DS Emulator:

  • Download je eigen dualis Nintendo DS emulator. Je kunt het direct krijgen van Dualis. Ga hiervoor naar de officiële website om de link te openen en krijg de programmabestanden. Zodra u de volledige Dualis Nintendo DS Emulator program files gekregen, deze opslaan in uw computer. Eerste Unzip het programma bestanden, zodat u kunt kick-off van uw installatie proces. Kijk voor de. Exe-bestand en vervolgens, dubbelklik erop. Volg daarna de aanwijzingen en de installatie te voltooien.

    Hoe maak je een dualis nintendo DS emulator te gebruiken. Download je eigen dualis nintendo DS emulator.
    Hoe maak je een dualis nintendo DS emulator te gebruiken. Download je eigen dualis nintendo DS emulator.

    Op dit moment worden alleen de homebrew Nintendo DS roms wordt ondersteund en versterkt door de Dualis. Maar het kan nu al toestaan ​​om commerciële ROMs emuleren - gedeeltelijk. By the way, eraan herinnerd worden dat het illegaal is om te downloaden commerciële ROM's. Dus, zorg ervoor dat de games die je speelt gewoon je eigen. Anders kan je uiteindelijk om jezelf in de problemen. Wees gewaarschuwd. Neem niet het risico. Het is niet echt de moeite waard.

  • Configureren. U kunt de juiste renderer te kiezen voor uw Dualis Nintendo DS Emulator, vooral als je wilt om beter te spelen. Je hebt om uit te vinden de juiste modi voor video-kaart van uw computer. Gewoon verwijzen naar de gebruikershandleiding als u niet zeker bent over de informatie. Als de handleiding niet meer beschikbaar is, controleer dan de details van het internet. U kunt ook een computercentrum ook een bezoek in uw gemeenschap en uw gewenste informatie. U kunt zelfs uw eisen, zodat u de juiste advies te krijgen.
  • Laden. Na de installatie van uw eigen Dualis Nintendo DS Emulator, je gaat worden gevraagd uw voorkeursinstellingen voor Nintendo DS ROM te selecteren. Zodra u hebt bevestigd uw voorkeur, kunt u gaan genieten van uw spel.
  • Het verkrijgen van de beste ondersteuning. Je kunt dit doen door het vinden van de meest recente versie van Dualis. Surfen op het internet om het te krijgen. Begrijp dat een oudere versie niet kan de volledige ondersteuning voor alle van de Nintendo DS roms bieden. U moet ook een upgrade van uw computer. Aangezien een Dualis Nintendo DS Emulator is een ingewikkelde taak, kan het uit te voeren vrij slecht als uw computer is ouder. Het is veilig als uw computer over een betere processor - ten minste 2 GHz. Natuurlijk kan je opzij moeten zetten wat geld voor je voldoen aan deze eis.


De nieuwste Dualis Nintendo DS Emulator is een beetje veeleisend

De nieuwste Dualis Nintendo DS Emulator is een beetje veeleisend. Het ondersteunt slechts vier structuurindelingen, namelijk: 16-bit, 8-bit, 4-bit en 2-bit. Als u de computer heeft andere structuurindelingen, kan de laatste versie niet in staat zijn om weer te geven of juist laten zien. Aan de andere kant heeft een textuur gegevens in de VRAM Bank A en een texture palet gegevens in de VRAM Bank E.