E2a

Hoe maak je een eend boot te bouwen

Hou je van jagen eenden? Dan is het hebben van een eend boot zeker gaat om een ​​verschil in je volgende eendenjacht stint te maken.

Een eend boot is niet echt groot. Normaal gesproken is het ongeveer 14 meter lang. Het kan gemakkelijk dragen maximaal twee personen. Maar het is zeker beter als je ermee rijdt alleen. Je kunt het gebruiken als het stromend water is makkelijk, misschien in een rivier of in een moeras. U kunt ervoor kiezen om het te bouwen met of zonder deksel. Hier zijn de specifieke stappen over hoe u kunt gemakkelijk uw eigen eend boot:

Hoe maak je een eend boot te bouwen. Samen de verschillende secties.
Hoe maak je een eend boot te bouwen. Samen de verschillende secties.

  • Begin met de romp. De romp heeft betrekking op het lichaam van uw eend boot. Het is algemeen opgebouwd uit mariene multiplex. Over specifieke delen: twee in de bodem en vier aan de zijkant. U moet de vacht van de secties met een epoxy. Je moet een penseel om de coating taak te verrichten hebben. Gebruik dan een schraper om glad uit de eerste coating. Ga door het toepassen van de laatste epoxy coating. Laat het tot alles hard wordt.
  • Stel het blok. Het blok is ook in de volksmond bekend als de "kont lock". Je moet niet aansluiten op iets zonder de juiste epoxy coating. Zodra de epoxy coating wordt gelijkmatig aangebracht, bereid om te hechten aan zowel de onderzijde en zijkanten van de romp. Je moet positioneren in direct aan de achterkant van uw eend boot. Het ruggedeelte Hier komen alle onderdelen van de romp. Zorg dat het blok in de rompdelen.
  • Samen de verschillende secties. Je moet alle de rompdelen aan te sluiten. Bereid om te boren langs de plaatranden. Elk boorgat moet elkaar ten minste zes-inch. Gebruik een draad te naaien van de verschillende secties. Je doel is het vormen van de vorm van uw eigen eend boot. De binnenkant naden vereisen een epoxy schar. Breng je plamuurmes om de epoxy te zetten. De epoxy gaat enkele uren nodig voordat het volledig uitgehard voordat je kunt gaan naar de volgende stap.
  • Wanneer de epoxy hard is, neem de draad. Vervolgens brengt u nog een epoxy laag op de naden. Zet uw eend boot ondersteboven zodat u de glasvezel tape boven op van de buitenkant naden. Je moet ten minste twee tape lagen.
  • Pak twee stukken multiplex, ¾ "x 1 ¼". Bevestig de eerste aan het einde van het bovenste deel van de romp. Vervolgens epoxy de randen. Ondertussen gaat de tweede naar de buitenrand. Nogmaals, de vacht van de naden met epoxy.
  • Maak de kiel. Het werkt als een vin of een klep die kan leiden en te stabiliseren uw eend boot. Snijd een marine multiplex, ongeveer 4 meter in lengte. Zand en ronden de randen. Bind het neer op de achterkant van uw eend boot. Afgezien van het touw, beroep doen op een verdikte epoxy in aan te sluiten op uw eend boot. Laat minstens een hele dag voordat u test uw nieuw gebouwde eend boot.

Voeg wat finishing touch aan uw eend boot

Voeg wat finishing touch aan uw eend boot. U kunt bedekken met verf of lak. U kunt de onderkant ook dikker door gelaagdheid met grafiet mengsel en epoxy.