E2a

Hoe maak je een eenvoudige roos te tekenen

Veel mensen denken dat tekenen bloemen zal heel moeilijk en ingewikkeld, maar dat is niet zo. Er zijn verschillende manieren om een ​​bloem die bijna iedereen kan maken trekken.

Stap 1

Hoe maak je een eenvoudige roos te tekenen. Verzamel uw leveringen.
Hoe maak je een eenvoudige roos te tekenen. Verzamel uw leveringen.

Verzamel uw leveringen. Voor de beste resultaten, een potlood te gebruiken met een goede gum op tekenpapier. Je moet niet proberen om je eerste tekenen steeg met pen of niet-uitwisbare kleurpotloden. Zodra u de trap naar beneden, dan experimenteren met kleurpotloden om een ​​mooie serie van rozen te maken.

Stap 2

Begin met de structuur van de roos. Ten eerste teken een cirkel met een licht golvende lijn die van het, als een ballon. De lijn zal de stengel, terwijl de cirkel is het middelpunt van uw roze bloem. Boven de cirkel, trek een halo. Dit zal de top van de bloemblaadjes worden.

Stap 3

Sluit de stukken. Sluit de halo en de cirkel met een streep aan elke kant, gebogen iets naar binnen. Nu lijnen trekken van de basis van de cirkel naar buiten gebogen naar rechts op de rechterkant van de roos en links aan de linkerkant van de roos. Deze vormen de basis voor bloemblaadjes.

Stap 4

Beëindig de stengel. Voeg een paar driehoekige doornen en bladeren aan de stengel. De bladeren moet ovaal, met spitse uiteinden. Zorg ervoor dat niet om uw doornen te groot, of ze zullen je mooie roos overweldigen. U kunt een paar rechte lijnen voor aderen in de bladeren, als je wilt.

Stap 5

Beëindig de bloemblaadjes. Nu, terug naar de gebogen lijnen die u hebt gemaakt in stap 3 om de bloemblaadjes te vormen. Voor het blaadje aan de linkerkant een enigszins S-vormig gebogen lijn van het uiteinde van de eerste lijn van het pedaal naar de basis van de cirkel einde rechts van waar de eerste lijn begon. Voor het blaadje aan de rechterkant, een rechte lijn schuin enigszins naar beneden vanaf het eindpunt van het blaadje lijn naar de kant van de roos.

Stap 6

Begin met de structuur van de roos. ten. Beëindig de stengel.
Begin met de structuur van de roos. ten. Beëindig de stengel.

Maak de bovenkant van de roos. Voor veel mensen is het moeilijkste deel is om naar de top van de roos te laten uitzien als een stuk opgerolde papier. Om dit te doen, maak een werveling in de "halo" u hebt gemaakt in stap twee, en maak vervolgens een lijn evenwijdig aan, en aan de linkerkant van, degene met de originele Halo en de cirkel.

Stap 7

Voltooi de roos. Nu kunt u uw schets merken of kleur te wissen over hen met kleurpotlood.


Als u deze eenvoudige stappen, zul je eindigen met een mooie roos en steel. U kunt deze techniek gebruiken om boeketten te trekken, ook. Zelfs als je niet artistiek, kunt u tekent een roos.