E2a

Hoe maak je een eenvoudige scrapbook lay - out

Als digitale camera's worden beter en goedkoper, meer en meer mensen de voorkeur aan digitale kopieën van hun foto's te houden dan ze laten afdrukken op fotopapier. Echter, als u een van degenen die had verzameld honderden, misschien zelfs duizenden, van foto's door de jaren heen, is het tijd uit te brengen van die dozen en beginnen met het organiseren ze op een meer modieuze manier door scrapbooking.

Scrapbooking is de methode van het behoud van persoonlijke en familiale voorgeschiedenis in versierde albums of plakboeken met foto's, gedrukte media, en memorabilia. Het is een hobby voor miljoenen Europeanen die vinden scrapbooking een plezierige en productieve verleden tijd.

Een aspect van scrapbooking dat fascineren veel scrappers

Een aspect van scrapbooking dat fascineren veel scrappers, als plakboek liefhebbers worden genoemd, is de oprichting of het ontwerpen van het plakboek lay-out. Scrappers uren plannen hoe het scrapbook eruit moet zien. Vanaf het voorblad aan de achterkant, wordt elke pagina zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat ze gaan met het algemene thema van het plakboek. Toch zou beginnende scrappers vinden het gemakkelijk om een ​​eenvoudige scrapbook lay-out op hun eigen te maken. Hier is een gids voor het maken van een eenvoudige plakboek lay-out van uw eigen.

Hoe maak je een eenvoudige scrapbook lay - out. Bepaal welke foto's op te nemen.
Hoe maak je een eenvoudige scrapbook lay - out. Bepaal welke foto's op te nemen.

  1. Kies een thema. Het hebben van een overkoepelend thema voor uw plakboek zou het gemakkelijker voor u om te kiezen welke foto's op te nemen en wat versieringen te gebruiken. Bijvoorbeeld, kunt u gebruik maken van een bloem thema als een concept voor uw zomer foto's, of zelfs een strand thema voor uitje van uw familie foto's.
  2. Bepaal welke foto's op te nemen. Om dit te doen, lay-out alle foto's in een tabel en kiest u eerst de opvallende degenen. Als er slechts een handvol van dergelijke foto's die u kunt ervoor kiezen om slechts een enkele foto te gebruiken voor een pagina van uw plakboek. Zorg ervoor dat u gereserveerd ruimte voor journaling. Dit is de ruimte waar je schrijft iets over het beeld. Het zou een korte bijschrift, een kleine anekdote, of een verklaring waarom dat beeld is onvergetelijk zijn.
  3. Begint te zagen. Sommige foto's zijn niet zo goed als anderen. Wat u kunt doen is de foto bijsnijden zodat het focus te geven aan het deel dat u wilt markeren. Groep deze bijgesneden foto's op een pagina. U afzonderlijk plakken of aan elkaar. Er is nooit een juiste of verkeerde manier om deze bijgesneden foto's te regelen. Volg gewoon je instinct en zo creatief mogelijk te zijn.
  4. Optillen. Als je niet erg zeker van je creatieve vermogens, kun je gewoon uitchecken gepubliceerd plakboeken en zoek naar inspiratie voor uw eigen. Wijzig de lay-out op basis van uw smaak. Scrappers noemen dit proces als scraplifting. U kunt lay-out ideeën voor uw plakboek bij Scrapbooking.com

Een eenvoudige scrapbook lay-out is eenvoudig

Een eenvoudige scrapbook lay-out is eenvoudig. Vergeet niet om je creatieve sappen te laten stromen. Immers, als het gaat om het documenteren van uw persoonlijke of familiale voorgeschiedenis, is er geen betere rechter van de lay-out moet volgen dan jij. Dus volg gewoon je intuïtie en laat de artistieke kom je in het leven.