E2a

Hoe maak je een elastiekje bal maken

Bent u op zoek naar een plek om de elastiekjes die lijken te verzamelen in uw bureauladen te houden? Of misschien moet je gewoon om je handen te bezetten voor een tijdje? Wat de reden ook, dan kunt u overwegen om een ​​elastiekje bal. Met wat tijd en een paar honderd elastiekjes, kunt u een elastiekje bal te maken met deze eenvoudige instructies.

Hoe maak je een elastiekje bal maken. Kies de kern van je elastiekje bal.
Hoe maak je een elastiekje bal maken. Kies de kern van je elastiekje bal.

  1. Kies de kern van je elastiekje bal. Elke bal heeft een starter. De makkelijkste kern begint met een vel papier. Als u niet beschikt over een handige, overweeg een ander materiaal uit de lijst in de sectie tips hieronder.
  2. Crumple het vel papier in een bal. U kan nodig zijn om verfrommelen het papier meerdere keren totdat het papier is zacht en kan worden gevormd een strakke bal. Verpletteren en vorm het papier in een bal in je hand.
  3. Pak een paar elastiekjes aan de slag te gaan. Rubberen band ballen zijn vaak een bonte mix dus, maar je kunt elastiekjes van allemaal dezelfde kleur te gebruiken voor een enkele schaduw bal of sorteren van de banden in verschillende kleuren en maak lagen van kleur. Probeer te hebben plezier met het maken van de bal en kies de kleuren en elastiekjes die uw smaak aan te passen.
  4. Wikkel een elastiek om het papier bal. Bij het starten, moet u de band wikkel een paar keer om zeker te zijn is het strak en veilig. Voeg een tweede band op dezelfde manier, wikkelen het strak rond de eerste.
  5. Voor de eerste tien of vijftien bands, let dan op de hoek van waar de bands overlappen. De tweede band moet overlappen de eerste in een rechte hoek (of loodrecht). Voeg vervolgens de volgende band in een hoek tussen de eerste twee. Blijf dit doen totdat de banden volledig zijn gedekt het papier bal.
  6. Voeg nu elastiekjes totdat u tevreden bent met de bal. Hoe meer bands die je toevoegt, hoe groter de bal zal groeien. Als de bal wordt te groot om een ​​band rond het te krijgen, kunt u lus twee bands samen en wikkel ze rond de bal. Vergeet niet als je de bal op te bouwen, moet u de locatie van elke band wisselen als je werkt rond de bal.
  7. Veel plezier en ontspanning. Een van de voordelen van het maken van een elastiek bal is dat het kost wat tijd, maar kan worden ontspannen.

Om een ​​elastiekje bal, alles wat je nodig hebt is een ton van elastiekjes en de tijd om de bal te maken. U kunt experimenteren met verschillende maten en kleurencombinaties als je wilt.