E2a

Hoe maak je een excenterschuurmachine gebruiken

Excenterschuurmachines hebben opgedaan grote stappen in schuren kringen vanwege de dual-action ontwerp. Het is aan te voeren met de snelheid en kracht van schuurmachines terwijl het beëindigen met de gepolijste resultaat dat alleen nabewerken excenterschuurmachines kan bieden. Schuurpapier schijven die onafhankelijk draaien zijn om de pad die op zichzelf uitvoert een ovaal-achtige beweging aangesloten.

Werken onder deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw project komt mooi glad.

 • Bewegen onder veilige omstandigheden. Maak er een punt om voorzorgsmaatregelen te nemen als het gaat om high-gevoede apparaten. Worden georganiseerd en onoverzichtelijk op uw werkplek te voorkomen. Bovendien, voordat schoppen uw schuurwerk off zorg ervoor dat je jezelf hebt vertrouwd te maken met het gedrag van uw gereedschap. Neem wat vrije tijd om te controleren of degene die je verworven bevat een pad pauze die de machine vertraagt ​​wanneer u het optillen van het oppervlak wordt geschuurd. Geven beide handen een gevoel van het gereedschap volle gewicht. Dit stelt u in staat om te werken in wisselende kanten overbelasting te voorkomen.
 • Kent het type bijlage dat u zult werken met. Deze informatie zal zorgen voor de continuïteit van uw werk. Sticky papiersoorten gehechtheid hebben besteedbaar schijven. Wanneer dit systeem is gekoppeld aan uw setup zorg ervoor om verse bijgevuld als zaagsel neiging te accumuleren waardoor de schuurmachine minder effectief wanneer de schijven worden verwijderd. Klittenband aansluitingen zijn ook beschikbaar voor dit apparaat. Schijven komen in 5-inch metingen die verbinding maken met een rubberen pad. Ze komen in acht gaten dat cirkelvormige patronen afgestemd op de stofinzameling mechanisme hebben. Grit cijfers variëren 60-220. Verwacht een ontmoeting met minuten zanddeeltjes. Gaan met hen eenvoudig door het gebruik van een schuurmachine met een geschikt stoffilter. Dit zand collectie mechanisme moet gemakkelijk te sluiten op een draagbare weggooit eenheid.
 • Oefen schuren onder fundamentele concepten. Het beheersen van de basis zal je belonen met gemak van het werk en succes in elk project dat je weg komt. Hier zijn enkele begrippen die u niet mag verwaarlozen of vergeten.
  • Start op de juiste toon door voorzichtig het plaatsen van de schuurmachine over de betrokken materiaal.
  • Zorg ervoor dat u een stevige greep te houden op uw gereedschap voordat u deze aanzet. Beweging moet draaien om lang en overlappende patronen.
  • Handhaven van een constant tempo. Een frequente stop op een enkel gebied zal hebben hoge mogelijkheden van een ongewenst eindproduct.
  • Behandel uw schuurmachine met zorg. Niet haasten dingen door te streven naar meer van het hout te verwijderen in minder tijd.
  • Niet de veelgemaakte fout van het gebruik van uw schuurmachine over de randen niet te maken.
 • Eindigen zonder onnodig bang. De machine moet worden uitgeschakeld voordat je uiteindelijk het contact van het oppervlak van het materiaal dat je mee bezig bent. U kunt niet laat uw hulpmiddel om zich te vestigen, tenzij de schuurzool zijn gestopt. Na verwijdering van de schijven, moeten luchtkanalen zich onder de schuurmachine worden gewist via de droge lucht-compressie. Door dit te doen, bent u verzekerd dat zaagsel accumulatie dienovereenkomstig is gericht. Schijven moeten worden losgemaakt tijdens opslag vooral als je kleverige papiersoorten als de warmte in verband met het hele schuren proces kan bijdragen aan verhoogde niveaus van hechting.

Hoe maak je een excenterschuurmachine gebruiken. Bewegen onder veilige omstandigheden.
Hoe maak je een excenterschuurmachine gebruiken. Bewegen onder veilige omstandigheden.

Schuren taken zijn van een gezamenlijke verbintenis tussen gereedschap en sander. Vast goed fundament te garanderen dat het vermogen van uw apparaat wordt gebruikt om de volle.