E2a

Hoe maak je een filmstrip projector gebruiken

U kunt uw filmstrip projector in elke vorm van ruimte

U kunt uw filmstrip projector in elke vorm van ruimte - zelfs als het beschikbare licht er is beperkt. Het enige wat je hoeft te doen is beweeg je filmstrip projector een beetje dichter bij je beeldscherm. Pas totdat je beeld wordt helderder en duidelijker. Als u uw filmstrip projector te verplaatsen dichter bij uw scherm voor het bekijken, verwachten uw foto kleiner worden. Uiteraard, als je plaatst u het verder, kan je foto kijken groter.

Hier zijn een aantal eenvoudig te volgen stappen over hoe u goed met uw filmstrip projector:

Hoe maak je een filmstrip projector gebruiken. Check out de lens van uw filmstrip projector.
Hoe maak je een filmstrip projector gebruiken. Check out de lens van uw filmstrip projector.

  • Check out de lens van uw filmstrip projector. Grondig te reinigen voordat er een viewing activiteit. Vind dan de glasplaten. Dat is waar uw filmstrip passeert. Reinig ze ook. Voor beide kunt u een oplossing van water, 50%, en alcohol, 50%. En dan moet je met een zachte doek, zodat u kunt het bereiken van de beste resultaten.
  • Start het voeden van uw filmstrip. Doe dit nadat u volledig gereinigd de lens en de glasplaten. Laat het passeren recht in de glazen platen. Uw filmstrip moet ondersteboven worden geplaatst. Als u wilt bevestigen als je het goed gedaan, controleer dan filmstrip als je het te voeden in de glazen platen. Kijk naar het schrijven. Het moet achteruit betekenen.
  • Neem de nodige voorzorgsmaatregelen bij de omgang met uw filmstrip. Zorg ervoor dat u het te houden langs de randen. Zoveel mogelijk, vermijd contact met het oppervlak. Je wilt niet dat uw vingerafdrukken worden ingebed op uw filmstrip. Uw vingerafdrukken zijn zeker gaan worden zichtbaar wanneer u je filmstrip. Dat kan ruïneren uw kijkplezier.
  • Houd de framing handvat. Zoek uit of u gaat verhuizen of plaats het omhoog of omlaag. Kijk of de foto op uw beeldscherm op de juiste wijze ingelijst. Anders, stel nog wat meer tot de positionering aanvaardbaar is voor uw voorkeur.
  • Kijk of de foto al is scherpgesteld. Zet gewoon de lens als u de foto te krijgen duidelijker. Aan de andere kant, als u uw filmstrip beeld-voor-beeld, op zoek naar het voorschot knop. Zet hem dus je kunt gemakkelijk cue uw kijkervaring, een frame per keer.
  • Nadat u gezien uw filmstrip, onmiddellijk terugspoelen. Uw film begin moet direct buiten uw filmrol.
  • Sla uw filmstrip. Terug in zijn beschermhoes als u niet meer gaat gebruiken.


Erachter te komen of uw filmstrip projector is voorzien van een ventilator. Het kan enorm helpen bij het afkoelen van uw filmstrip en het voorkomen van het krijgen van verbrand tijdens het gebruik. Als je filmstrip projector beschikt niet over een ingebouwde ventilator, proberen te zijn voorzichtiger. U moet uw filmstrip verblijf nooit op een frame voor een lange periode van tijd. Die gemakkelijk kunnen beschadigen of branden, niet alleen de betreffende frame, maar de filmstrip ook. Ook nadat u hebt gebruikt uw filmstrip projector, zorg voor de lamp. Je moet laten afkoelen voor een paar minuten. Beweeg niet te snel. Het kan schade aan uw filmstrip projector. Nogmaals, het is geweldig als je filmstrip projector is voorzien van een ventilator. U kunt gewoon uitschakelen van de lamp en het inschakelen van de ventilator. Dat moet het mogelijk maken uw lamp te laten afkoelen een stuk sneller.