E2a

Hoe maak je een Ford F - 150 brandstoffilter te veranderen

Voordat u begint met deze doe-het-zelf-project, zorg ervoor om te lezen over de instructies grondig en zorgvuldig. Veiligheid is erg belangrijk, en je moet deze overwegen boven alles.

Hoe maak je een ford F - 150 brandstoffilter te veranderen. Maak je klaar om te beginnen.
Hoe maak je een ford F - 150 brandstoffilter te veranderen. Maak je klaar om te beginnen.

  • Maak je klaar om te beginnen. Als u hebt gebruikt uw auto, zorg ervoor om het te verlaten voor een paar uur voor de motor en al het andere volledig afkoelen voordat u begint te werken. Ook, omdat je gaat werken op een brandstof filter, rook niet overal dicht bij uw werkplek. Werken bij een goed geventileerde ruimte, om ervoor te zorgen dat de benzinedampen niet vast komen te zitten en irriteren je.
  • Laat de brandstofdruk. Begin door het vrijgeven van de brandstof druk van de brandstof gasleiding. Als u dit niet doet, zal benzine letterlijk overal spuiten. U vindt deze onder uw motorkap, aan de kant van de passagier brandstof spoor op de motor. U vindt een Schrader ventiel dat u kunt duwen om de lijnen drukloos. Zorg ervoor dat u het klepdeksel voordat iets te doen te lezen, omdat je zou kunnen eindigen het indrukken van de verkeerde klep. Zorg ervoor dat u uw auto de handleiding bij je hebt wanneer je gaat door de procedure. Een beetje deskundige hulp kan geen kwaad als je in de war raken waar de onderdelen zich bevinden. Zorg er ook voor om oogbescherming te dragen voor het geval dat het gas sprays op je, je zou kunnen eindigen met beschadigde gezichtsvermogen.
  • Gebruik het rechter gedeelte. Je zal een KD 3321 nodig hebben. Het is beschikbaar in auto-onderdelen winkels en andere speciale hulpmiddel winkels. U maakt gebruik van kleinere 5/16 inch einde.
  • Koppel de brandstoffilter. Als u het brandstoffilter gelegen, op zoek naar de veiligheid clip aan het einde van het brandstoffilter of het brandstoffilter assemblage hecht aan uw brandstofleidingen. Knijp samen de clips zodat u de montage de kleine grendel los te haken. Wanneer u dit hebt gedaan, moet u op de brandstofleiding een beetje uit de buurt van het brandstoffilter, zodat u kunt gebruik maken van de KD 3321 om het filter volledig te openen. Het brandstoffilter sloten met "tanden" in de brandstofleidingen, en dit is wat je te maken met de 5/16 "hulpmiddel om het te ontgrendelen. Anticipeer een klik geluid of het gevoel hebben dat aangeeft dat u het brandstoffilter slot uitgeschakeld volledig. Wanneer u dit hebt gedaan, moet brandstof gaan lekken een beetje uit. U kunt de stofkap op uw nieuwe brandstoffilter te nemen en plaats het op het lek aan de rommel te minimaliseren. Probeer de brandstofleiding rond en zie in welke positie het zou moeten zijn in, zodat u kunt brandstoflekkage te minimaliseren.
    Van de inlaatzijde van uw brandstoffilter, herhaalt u de bovenstaande procedure. Hierdoor zal uw brandstoffilter volledig los te koppelen van de gehele eenheid van uw motor.
  • Installeer het nieuwe filter. Laat uw nieuwe brandstoffilter klaar. De installatie is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen je nieuwe brandstoffilter te nemen, plaatst u deze in de houder of het filter op zijn plaats houdt en de brandstofleidingen te sluiten op uw nieuwe brandstoffilter. Luister of voelen weer voor die klik geluid dat de gesloten verbinding aangeeft. Doe dit voor beide kanten, en als je klaar bent, installeert u de rug van de veiligheid clips. U kunt ervoor kiezen om OEM-onderdelen voor uw F-150. De kans is groot, ze zijn betrouwbaarder en duurzamer dan aftermarket accessoires.