E2a

Hoe maak je een forward doen pull - back in tapdansen

Tap is een grote vorm van dans te trekken uit een zweet of zelfs alleen voor de show werken. Ongeacht, tap biedt een breed scala van trucs en technieken die corresponderen met verschillende moeilijkheidsgraden. Voor beginners, is beheersing van de fundamentele stappen in tapdansen vereist voor het uitvoeren van een routine. Voor gemiddelde tot gevorderde dansers, regelmatige oefening en training zijn essentieel voor een nauwkeurige weergave van vakbekwaamheid en deskundigheid.

Van deze stappen

Van deze stappen, er bestaat in de wereld van de tap dansen een beweging genaamd "a forward pull-back." Recht uit de vleermuis, de term zelf is verbijsterend en verwarrend. Laat het niet intimideren u! Hier zijn een aantal eenvoudige stappen, zodat u deze zet als een professional te voeren.

Hoe maak je een forward doen pull - back in tapdansen. Ten eerste, haal diep adem.
Hoe maak je een forward doen pull - back in tapdansen. Ten eerste, haal diep adem.

  • Ten eerste, haal diep adem. Houd alle spanning buiten jezelf. Begin met een borstel aan de voorkant van je rechtervoet. Onthoud echter niet af te treden en als je eigenlijk doen penseel, doet u dit op de bal van je voet. Verhuizen vervolgens naar de voorkant of de achterkant ervan. Houd in gedachten dat een borstel niet de hiel van de schoen gebruiken.
  • Bewegen snel op de voorkant van je andere voet te poetsen. Op dit moment, zullen beide voeten in de lucht. Zowel de reguliere dubbele pull-back en de forward hebben pull-back deze fractie van een seconde wanneer beide voeten in de lucht. Je doet het goed! In feite, je bent er bijna. Probeer niet in de war raken. Veel beginners vergeten vaak de juiste vorm en uitvoering van de stappen vanwege hun snelle agenda. Zorg ervoor dat u goed kennis te maken met elke stap, zodat enige aarzeling of onzekerheid kan worden geëlimineerd vooral tijdens sneller routines.
  • Stempel je links en dan je rechter voet op de grond. Het tellen voor dit is ontzettend belangrijk om te dansen. Luister naar de "e en een 1." Vier kranen / geluiden gelijk een telling van muziek. Muziek is een essentieel onderdeel in elke dans routine en een oor voor geluid is een van de vaardigheden die gemeenschappelijk onder dansers. Er wordt voorgesteld om het spoor een luisterbeurt te geven voordat u de dans uit. Op die manier bent u in staat om kennis te nemen van je dans signalen en uw prestaties in je hoofd te visualiseren.
  • Nu doen het allemaal weer opnieuw. Je hebt nu gewoon een pull-back geëxecuteerd het vooruit! Hoewel u kunt doorstromen naar een andere stap uit te voeren, is het raadzaam om te perfectioneren en beheersen de forward pull-back vooral vanwege zijn populariteit in vele tapdansen routines.


Tellen, tellen, tellen

Tellen, tellen, tellen! Weinig dingen zijn zo belangrijk als de graaf in dansen. In dans, worden de notaties gesplitst in vijf componenten die een 4/4 maat vormen. Bij het uitvoeren van pull-backs in gedachten houden dat het meer als een sprong in plaats van een normale regeling stap. Deze geest frame zal sterk toenemen van de kans van uw dansen succes!

Momentum is van cruciaal belang voor een pull-back, als je wat airtime kunnen de belangrijke borstels dat de verhuizing vormt voeren nodig. Tenslotte, de praktijk nodig heeft om te trekken uit de goede forward pull-back te worden gehandhaafd.