E2a

Hoe maak je een foto geheugen quilt te maken

Een van de meest persoonlijke geschenken die u kunt maken voor een vriend

Een van de meest persoonlijke geschenken die u kunt maken voor een vriend, een familielid, of een dierbare is een foto-geheugen quilt. De foto geheugen quilt is vergelijkbaar met een andere quilt. De twist is echter dat het de fotogeheugenkaart quilt je favoriete foto ingesloten op. Hier is hoe je kunt zelf een maken.

  • Het kiezen van uw foto's. Allereerst moet u selecteren en bewerken van de foto's. Zorg ervoor dat u de foto's thematisch te selecteren. Als u het maken van de quilt als een geschenk voor iemand die onlangs, afgestudeerd bijvoorbeeld, kunt u kiezen foto's die u hebt genomen van de diploma-uitreikingen. Als de quilt zal worden gegeven als een geschenk voor een pas getrouwd stel, kunt u kiezen foto's waar het echtpaar is samen. Gewoon creatief zijn. Zorg ervoor dat u ook zo de foto's bij te snijden, dat ze perfecte vierkanten te vormen. Zorg er ook voor dat de foto's niet te lage resolutie, anders zal de beelden die worden afgedrukt zijn te wazig.
  • Het afdrukken van de foto's. Nadat u hebt samengesteld en bewerkt de foto's, de volgende stap is om af te drukken. Tenzij je een stof printer bij u thuis, moet u een ambachtelijke winkel, dat de bedrukbare stoffen verkoopt bezoeken. Daarna kunt u in de winkel om de foto's op de stof voor u afdrukt. Zorg ervoor dat u de foto's afgedrukt in 13 inch pleinen krijgen. Wanneer de pleinen zijn te klein, dan moet u een zeer groot aantal vierkantjes gebruiken alleen maar om een ​​quilt te maken.
  • Montage van de quilt pleinen. Daarna voeg de sjerp en de grens met de quilt. U kunt dit doen gemakkelijk met behulp van een naaimachine. Zorg ervoor dat het raam en de grens zijn een halve inch groter dan de werkelijke pleinen, zodat wanneer je de pleinen elkaar te naaien, zullen er een aantal stoffen die grenzen aan de pleinen. De stoffen die de randen van de vierkantjes te markeren zal fungeren als hoogtepunten voor de quilt pleinen.
  • Quilten. Nu de pleinen zijn voorbereid, hoeft u alleen maar om ze te naaien, met behulp van een naaimachine. Elkaar te binden, twee pleinen eerst, met behulp van een rijgsteek. Daarna sluit de derde vierkant bovenop de twee, zodat u een kolom vormen. Blijven toevoegen pleinen om de kolom totdat u hebt een kolom die is groot genoeg voor uw lengte. Daarna maak je meerdere andere kolommen die de breedte van je lichaam zal bedekken als je steek ze naast elkaar. Snijd de randen van de quilt nadat u klaar bent.
  • Langs de quilt. Nadat u klaar bent met de bouw van het basisframe voor de quilt, de laatste stap is het toevoegen van in de voering. Er zijn verschillende soorten van de voering die u kunt gebruiken, maar de meest populaire zijn die gemaakt van katoen. U kunt zelfs vul de ruimte tussen de quilt en de voering met een aantal naar beneden, als je woont in zeer koude gebieden.

Hoe maak je een foto geheugen quilt te maken. Het kiezen van uw foto's.
Hoe maak je een foto geheugen quilt te maken. Het kiezen van uw foto's.

Met deze stappen, moet u in staat om uw eigen foto geheugen quilt naaien. Of het nu voor uzelf, uw familie of geliefden, de foto geheugen quilt is een geweldige manier om een ​​vriend te eren en nog steeds een geschenk dat is nuttig en relatief goedkoop.