E2a

Hoe maak je een fotolijstje maken

Het maken van een mooie fotolijst kan een leuke activiteit die kan worden aangescherpt om een ​​bron van inkomsten te zijn. Denk twee keer na voordat het gooien van die ongewenste golfkartonnen doos. Het kon gewoon het materiaal voor uw plezier fotolijst. Natuurlijk houdt een schaar, lijm, verf, penseel en een rol tape bij de hand. Een kopje of een glas wijn, kleur papier en een half kopje pompoen of appel zaden kunnen ook van pas komen.

Stap 1

Hoe maak je een fotolijstje maken. Leg de platte kant van het golfkarton naar boven.
Hoe maak je een fotolijstje maken. Leg de platte kant van het golfkarton naar boven.

Leg de platte kant van het golfkarton naar boven.

Stap 2

Teken de bodem van de beker of glas wijn op het karton. Tekenen soortgelijke contouren dicht bij elkaar. De randen van de cirkels moeten elkaar raken.

Stap 3

Sporen uit vier van dergelijke strips. De stroken moeten gelijk zijn voor een vierkant kader zijn. Voor een rechthoek een aan twee van de stroken langer zijn.

Stap 4

Knip voorzichtig de cirkels, zodat het lijkt op een ketting. Schilder de gegolfde kant met elke kleur. Ik zou goudverf suggereren als het lekker gaat op zoek naar een leuk kader.

Stap 5

Plaats de stroken in de vorm van een frame. Nadat de verf droogt, de banen in de vorm van een frame aan te leggen. Je moet de grootte van het kader aanpassen geschikte als het beeld of schilderij is klaar.

Stap 6

Doe lijm op de uiteinden van het frame met de geschilderde deel belicht en laten drogen.

Stap 7

Teken de bodem van de beker of glas wijn op het karton. Sporen uit vier van dergelijke strips.
Teken de bodem van de beker of glas wijn op het karton. Sporen uit vier van dergelijke strips.

Plaats de foto of schilderij op een ander stuk karton. Vervolgens plaatst u het kader aan de buitenrand van de foto of schilderij. De randen van het schilderij moet onder het frame. Teken de omtrek rond de gebogen randen van het frame en knip het karton een centimeter in de lijn.

Stap 8

Na deze, plakken het frame om het karton met de foto of schilderij in tussen.

Stap 9

Versier het frame. Het zou een goed idee om pompoen of appelzaden schilderen met passende kleuren om het frame te versieren. De geschilderde zaden kunnen worden geplakt op het frame. Kleur papier kan ook worden gebruikt om het frame te versieren. Ik stel voor het snijden vormen van bladeren in kleine maten te worden vastgelijmd aan het frame.

Stap 10

Als u wilt dat een vrijstaande frame, uitgesneden een strook van dik karton. De bodem moet breder zijn dan de bovenkant zijn. De top moet gebogen worden en plakband aan de achterkant van het frame. Uw zelfgemaakte leuke fotolijstje is klaar voor vertoning.


Deze leuke activiteit zal blijven levendig kinderen bezig. Het biedt hen een uitlaatklep voor de creativiteit en niet veel ouderlijk toezicht vereist is. Aan het eind van de dag, zal het frame dat uw mantel stuk siert zeker de aandacht trekken van vrienden, familieleden en andere bezoekers.