E2a

Hoe maak je een game pack te voegen in een Game Boy Micro

Game Boy Micro is een uitstekende game console geproduceerd door Nintendo. Het slanke ontwerp laat u toe om het te glijden in je zak en laat u toe te brengen zowat overal. Samen met de console, moet u mee te nemen je favoriete game cartridges genaamd 'Game Paks'. Lees verder om te leren hoe je een spelcassette te voegen in een Game Boy Micro.

Hoe maak je een game pack te voegen in een game boy micro. Bepaal of u de juiste game boy micro spelcassettes hebben.
Hoe maak je een game pack te voegen in een game boy micro. Bepaal of u de juiste game boy micro spelcassettes hebben.

  • Bepaal of u de juiste Game Boy Micro spelcassettes hebben. Door de beperkingen op het ontwerp van de console, kan het niet geschikt voor games van de originele Game Boy en Game Boy Color spelcassettes. U kunt alleen gebruik maken van Game Boy Advance-spelcassettes op een Game Boy Micro.
  • Bevrijd de spelcassette randconnector van vreemd materiaal. Vreemd materiaal op de spelcassette kan beschadigen niet alleen de spelcassette, maar ook de Game Boy Micro console. Zorg ervoor dat u altijd voor buitenlandse materialen in de randconnector controleren voordat u deze in de Game Boy Micro. Gebruik een Game Boy Cleaning Wand aan vreemde materialen te verwijderen. Probeer nooit de stekker aan te raken, weg te blazen het vuil, schudden of met elk type van oplosmiddel schoon te vegen.
  • Plaats de spelcassette in de Game Boy Micro. Zoek eerst de spelcassette Slot van de Game Boy Micro. Deze is te vinden aan de onderkant van de gaming console. Houd de spelcassette en zorg ervoor dat het etiket naar beneden. Uitlijnen en voorzichtig de spelcassette in de sleuf van de Game Boy Micro. Je moet geen problemen inbrengen van de spelcassette in de sleuf, tenzij u het plaatsen van de verkeerde kant.
  • Schakel de Game Boy Micro en het spel start. De 'Power' knop van de Game Boy Micro is gelegen op de linker gedeelte van de onderkant van de Game Boy Micro. Aan de macht op de Game Boy Micro, zet dan de stroomschakelaar aan de rechterkant. Na de Game Boy-logo knippert op het scherm, zal het spel dat u zojuist hebt geladen in de sleuf begint te laden.
  • Verwijder de spelcassette van de Game Boy Micro. Zodra u klaar bent met het spel en je hebt een andere Game Pak je wilt uitproberen, moet u de spelcassette uit de sleuf verwijderen. Om dit te doen, zet u de Game Boy Micro in door de schakelaar naar links. Houd de spelcassette aan de onderzijde van de console en trek het voorzichtig uit de sleuf. Volg Stap 3 wanneer er een nieuwe spelcassette op de console.

Wanneer u niet de Game Boy Micro gebruikt, zal het beter zijn om de spelcassette achter in de sleuf om vuil en andere vreemde materialen te voorkomen van het krijgen in de console. Zorg ervoor dat de Game Boy Micro, evenals uw andere spelcassettes te houden in een beveiligde locatie, weg van vuil, warmte en water.