E2a

Hoe maak je een ganzenveer maken

Een ganzenveer is een zeer interessant type gereedschap dat heeft overleefd vele eeuwen. De aantrekkingskracht ongeëvenaard blijft, en mensen willen nog steeds het effect van de ondertekening met inkt met behulp van hun ganzenveer pennen maken. Als u geïnteresseerd bent in het creëren van je eigen ganzenveer, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het is relatief eenvoudig om te doen, en je zou ontlenen plezier in het creëren van zo veel als het gebruik van de ganzenveer voor uw schrijven fantasieën.

Feather pennen zijn ook beschikbaar in de markt van vandaag

Hoe maak je een ganzenveer maken. Feather pennen zijn ook beschikbaar in de markt van vandaag.
Hoe maak je een ganzenveer maken. Feather pennen zijn ook beschikbaar in de markt van vandaag.

Feather pennen zijn ook beschikbaar in de markt van vandaag, maar ze zijn meer voor sentimentele waarde dan als een normale kantoorartikelen. Office-producten als normale balpennen zijn meer praktisch als onderdeel van rooster van uw bedrijf van kantoorartikelen. Kunnen echter speciale schriftelijk gelegenheden vragen om meer speciale schrijven van opties, zoals wat de ganzenveer kan bieden. Terwijl automatisering is alomtegenwoordig, en je zou de voorkeur aan de muis en het toetsenbord voor het gemak, niets verslaat de persoonlijke kwaliteit die pen en inkt kan bieden.

Een veer pen is de allereerste vereiste in het maken van uw eigen ganzenveer. Als u wilt dat de ouderwetse stijl van ganzenveer wilt, is het misschien doe je een hoop goed om een ​​kort en scherp mes handig, gevormd om de punt van de veer achten. De meeste oude schrijvers liever hun ganzenveer pennen minder vederlicht, omdat ze kunnen interfereren met hun schrijven werk. Bepaal hoe vederlicht u wilt dat uw ganzenveer te zijn, omdat je misschien wel vinden wat extra onderdelen meer aantrekkelijk en beheersbaar dan onze voorgangers.

Zodra je zelf je gedachten over hoe veel veren u kunt verwerken in uw pen, dompel de punt van de veer pen in heet zand. Wees voorzichtig als je dit doet, om niet om je handen te verbranden in het proces. Er Laat de tip voor een paar minuten. Als je kunt, goed in de gaten de punt van de veer pen en blijven aan te houden tot de punt gereed is voor het vormgeven.

Na onderdompeling in heet zand

Na onderdompeling in heet zand. Als u al tevreden bent met de punt van uw veren pen.
Na onderdompeling in heet zand. Als u al tevreden bent met de punt van uw veren pen.

Na onderdompeling in heet zand, zal de punt steeds gedempt voor welke vorm u wilt dat om aan te nemen. De gebruikelijke praktijk voor het maken van een ganzenveer is door middel van het creëren van een diagonale puntige vorm aan het uiteinde van de veer. Dan kunt u bedenken manieren om de korte blad in te voegen. Maar dan, als je op gespannen voet staan ​​met de behandeling kort en scherpe voorwerpen, kunt u doen met de werkelijke punt van de veren pen en snijden een puntige vorm op het.

Als u al tevreden bent met de punt van uw veren pen

Als u al tevreden met de punt van je veren pen, kunt u uw ganzenveer plaatsen op een test schriftelijk activiteit door dompelen in inkt. Dit zal ook toelaten om verder te ontdekken of uw ganzenveer al is van de juiste dikte of als het punt is de productie van het soort effect dat u verwacht voor uw inkt. Praktijk zou zeker perfect te maken in deze activiteit, zoals je zou kunnen vinden het moeilijk om de juiste vorm en dikte te stellen tijdens je eerste poging.

Het goede ding over het maken van een ganzenveer is dat het relatief eenvoudig is om te doen, materialen zijn direct beschikbaar, en het zou niet de kosten een arm en een been om het vorm te geven in de precieze manier waarop u dat wilt.