E2a

Hoe maak je een garage sale lijst schrijven voor uw lokale krant

Hosting een werf verkoop is een leuk streven

Hosting een werf verkoop is een leuk streven. Het is een manier om extra geld te verdienen, terwijl het wegwerken van items die u niet meer gebruikt. Een werf verkoop kan meer succesvol zijn als er meer mensen betrokken zijn bij de verkoop. Uw buren kunnen ook blij zijn om mee te doen. Er zijn verschillende manieren voor u om uw tuin te koop aan te kondigen. Er zijn niet-traditionele en traditionele middelen om hype en interesse in uw garage sale te creëren. Een van de traditionele middelen is om een ​​advertentie te plaatsen in uw lokale krant. Neem een ​​kijkje op de onderstaande stappen.

Hoe maak je een garage sale lijst schrijven voor uw lokale krant. Beslis over wanneer zal het juiste moment om de werf verkoop te houden zijn.
Hoe maak je een garage sale lijst schrijven voor uw lokale krant. Beslis over wanneer zal het juiste moment om de werf verkoop te houden zijn.

  • Beslis over wanneer zal het juiste moment om de werf verkoop te houden zijn. Als u meerdere verkopers toetreding tot u, wilt u misschien een stemming over de meest haalbare datum te nemen. De meeste kopers zijn beschikbaar op zaterdag. Ochtenden zijn de beste tijden om vroege vogels te vangen. Bepaal ook als u een thema voor de werf verkoop, afhankelijk van het aantal te verkopen zaken die vallen onder een bepaalde categorie, zoals huishoudelijke apparaten, elektronische gadgets, dingen voor kinderen, boeken, oude sieraden en ga zo maar door.
  • Controleer de tarieven voor geclassificeerde advertentie in de plaatselijke krant. Dit wordt meestal aangegeven in de advertenties gedeelte van de krant. Als je het niet kunt vinden geven van de reclame of de advertenties afdeling een gesprek en vragen. Sommige papiersoorten hebben lagere tarieven op weekdagen en speciale tarieven in het weekend. Advertenties worden geladen door ad maat van de doos of per regel. Aangezien uw zal meer tekst aan dat wat verder gaat dan de grenzen van een lijn advertentie te hebben, moet u controleren of de tarieven voor boxed advertenties.
  • Stel vragen van het papier vertegenwoordiger. U moet weten de publicatie tijden en de termijnen voor de indiening van de advertentie. U moet ook controleren de advertentie vereiste. Zullen ze samen de advertentie zelf, op basis van de mock-up die u zal voorleggen of heb je nodig om een ​​eenvoudige artwork gedaan. U kunt dit doen een simpele met behulp van MS Word. Maak gebruik van de tekengereedschappen en basisvormen om het contrast te bieden om een ​​deel van uw woorden en artikelen. U kunt gebruik maken van donkere achtergrond voor omgekeerde tekst die meer impact hebben dan alleen met behulp van zwarte tekst door heel kan maken. Er zijn vooraf ingestelde sterren die u kunt gebruiken om items die u wilt markeren omsluiten.
  • Stel uw advertentie te kopiëren. Geef een titel aan uw garage sale, de tijd, datum en locatie. Indien de verkoop zal gebeuren tijdens het regenseizoen, bevatten alternatieve datum en contactpersoon. Een lijst van de meest opvallende items die op de verkoop en leggen de nadruk op die items die zijn opgenomen in de geselecteerde thema, zoals elektronisch speelgoed en gadgets, sieraden, oude platen, collectible film box sets, enz.
  • Het bewijs te lezen uw advertentie voor u deze aan het papier. De publicatie zal kopiëren wat je hebt opgegeven zoals het is en zal geen correcties op de kopie. Zorg ervoor dat alle informatie die u hebt opgenomen correct is. Controleer of er een contactpersoon en een telefoonnummer worden opgenomen en dat de datum juist is.
  • Dien de advertentie een dag of twee voordat de beoogde publicatiedatum. Dit geeft je meer tijd om correcties aan te brengen of te annuleren de plaatsing als er iets gebeurt. Voor een keer adverteerder die u zal worden gevraagd om voorafgaand aan de publicatie te betalen.

Ondersteun uw advertentie voor de garage sale met andere middelen om interesse te genereren en aan te moedigen meer mensen om te komen en te kopen. Installeer streamers op plaatsen waar veel mensen samenkomen of passeren. Bereid eenvoudige flyers die massa geproduceerd kan worden en vraag de hulp van andere verkopers op de flyers in de buurt te verspreiden. Laat wat met een aantal vriendelijke winkels en na een aantal in gebieden waar zij zijn toegestaan.