E2a

Hoe maak je een gas oven Relight

Oudere gasovens hebben de neiging om hun piloot lichten uitgaan

Oudere gasovens hebben de neiging om hun piloot lichten gaan uit. U kunt uw handleiding en doe het zelf of bel uw installateur. Relighting uw gas oven kan gemakkelijk zijn, maar met voorzichtige stappen. Je zou niet willen knoeien met gas aangedreven hulpprogramma's in uw huis, dus zorg ervoor dat u volgen het proces zeer zorgvuldig.

Hoe maak je een gas oven relight. Voordat relighting uw gas oven.
Hoe maak je een gas oven relight. Voordat relighting uw gas oven.

  1. Voordat relighting uw gas oven, zorg ervoor dat u uw belangrijkste gasklep uit te schakelen. Vind uw utility box en zet hem uit of je zal een grote storting van brandend gas op gang te krijgen en misschien op weg een explosie. Zorg er altijd voor om te controleren of u gas ruikt in het gebied alvorens te ontbranden of relighting uw gas oven. Ruiken gas in de kamer is een potentieel gevaar op het krijgen van vuur. Uw kamer kan bevatten gas en het kan een gevaarlijke explosie veroorzaken.
  2. Als u hebt uitgeschakeld hoofdkraan, wacht minstens 10 minuten om de gas dampen of restgas volledig gedispergeerd.
  3. Gebruik een lange open haard wedstrijd. U kunt elk lichtinstrument zolang het langer is dan een gewone wedstrijd. Regelmatige wedstrijden zijn niet aan te raden voor gebruik in relighting uw gas oven. Aangezien het kort, zou je jezelf verbrand en het doet de gasuitlaat handen niet in uw gas oven.
  4. Als je een "pilot" of rode reset knop en draai de hendel van zijn weg naar piloot, en als de piloot knop is een knop die kan worden ingedrukt, druk hem naar beneden van "off" naar "piloot." Deze stap helpt u bij de voorbereiding van de piloot. Zorg ervoor dat u weet waar de piloot knop of knop in uw gas oven. Probeer niet om te experimenteren met hendels in uw gas oven. Je zou kunnen blijken op iets dat niet moet worden ingeschakeld. Als je te zeker bent van de pilot-knop, bel een professional om u te helpen.
  5. Je aansteker vlam of wedstrijd moeten worden gericht op de piloot zolang u de hendel naar beneden of de knop naar beneden. Druk op de piloot knop ten minste 30 seconden. Het thermokoppel moet net genoeg tijd voor het opwarmen voordat u op de belangrijkste gasklep.
  6. Wanneer u de waakvlam zie boven, laat u de knop langzaam of de piloot te drukken. De waakvlam moet blijven branden. Als dit niet gebeurt, herhaal het proces, maar drukt u op de knop of piloot knop langer dan 30 seconden. Ongeveer 40 tot 60 seconden moet ruim de tijd om de waakvlam brandt na het loslaten van de knop zijn. Als de waakvlam blijft branden, draai de piloot knop op "on". Gebruik een spiegel, zodat u de binnenkant van de brander zien of het heeft gebrand. Met behulp van een kleine spiegel wordt voorkomen dat uw hand aanraken van iets warm dat kan brandwonden veroorzaken.
  7. Als u na het proberen van de probleemoplossing uw gas oven nog steeds niet opnieuw aanslaat, niet aarzelen om te bellen in een professional aan uw gas oven te controleren.

Wees altijd voorzorgsmaatregelen bij het omgaan met oven oplossen van problemen. Zorg ervoor dat je hand en je gezicht is verre van genoeg van de warmtebron. Je moet in gedachten houden dat je te maken met een hulpprogramma dat kan een gevaar vormen voor u en uw huis zijn als niet op een juiste.