E2a

Hoe maak je een gast handtekening fotolijst gebruiken

Een gast handtekening fotolijst is iets dat je kunt gebruiken als een alternatief voor de standaard gastenboek dat u vragen de gasten aan te melden tijdens speciale gelegenheden. Dit lijkt veel op een gastenboek. Het belangrijkste verschil is de presentatie. De gast handtekening fotolijstje heeft een foto in het midden en een brede ruimte voor de grens, waar de gasten kunnen aanmelden als ze aankomen op het evenement. Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken om een ​​gast handtekening fotolijst gebruiken.

  • Koop de handtekening fotolijst. Ten eerste, moet je de handtekening fotolijst te kopen, zodat je het kunt voorbereiden op het komende evenement. U kunt een bezoek uw lokale kunsten en ambachten te slaan om te zien of ze een handtekening fotolijstje beschikbaar. Ze zijn meestal beschikbaar in verschillende maten. Kies het formaat dat geschikt is voor de afbeelding die u gaat gebruiken. U kunt ook de aankoop van een aantal handtekeningen foto's frames als u verwacht veel van de gasten. Een andere optie is om online te bestellen. U kunt de handtekening fotolijst van de website Sincere bruiloft .
  • Voeg de foto. Nu u de handtekening omlijsting hebben, de volgende stap is om een ​​beeld in het midden van het frame. Kies een beeld dat de gebeurtenis inkapselt. U kunt kiezen uit een afbeelding die u al in huis hebben of u kunt ook een foto-sessie, zodat u de perfecte foto die je zal in de fotolijst te krijgen.
  • Bereid de handtekening fotolijst. Zorg voor een tafel waar u kunt de handtekening fotolijst en de pen die de gasten zal gebruiken om te tekenen in de daarvoor bestemde ruimte op het frame te plaatsen. Bij het opzetten van, kies een locatie waar alle gasten passeren, zodat u kunt al hun handtekening te krijgen op de foto frame. Het beste is om de tafel te plaatsen bij de ingang, zodat de gasten kunnen ondertekenen voordat ze in de plaats van het evenement.
  • Man het station. Vraag een persoon om de tafel te bemannen zodat iemand kan helpen bij de gasten en hen aanmoedigen om te ondertekenen op de foto frame. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat iedereen in staat zal zijn om te ondertekenen betreffende de ondertekening fotolijst.
  • Rond Pass het frame. Nadat iedereen al in de zaal, kunt u naar de kamer rond en vraag de gasten als ze reeds hebben ondertekend het beeld. Er kunnen een aantal gasten die overgeslagen de ondertekening van de fotolijst bij de ingang.


Met behulp van een handtekening fotolijst is zo makkelijk

Hoe maak je een gast handtekening fotolijst gebruiken. Koop de handtekening fotolijst.
Hoe maak je een gast handtekening fotolijst gebruiken. Koop de handtekening fotolijst.

Met behulp van een handtekening fotolijst is zo makkelijk. De handtekening fotolijst is populair om te gebruiken tijdens bruiloften, maar het kan ook worden gebruikt voor andere speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften douches, babyborrels, familie borrels en nog veel meer. Na het evenement, kunt u de handtekening fotolijst in uw huis voor de gasten om te zien. Dit is beter dan het gebruik van een gastenboek, omdat je kunt zien dat na het evenement heeft plaatsgevonden.