E2a

Hoe maak je een gastheer of gastvrouw geschenk kiezen

Voor de formele diner of house party

Voor de formele diner of house party, een cadeau voor de gastheer of gastvrouw in orde is. Het kiezen van het perfecte cadeau, echter, kan ontmoedigend zijn, vooral als je niet veel weet over de host. Om te fronsen voorkomen en het beledigen van de gastheer, hier is hoe je een geschenk dat zowel nuttig en zeer gewaardeerd voor de gastheer of gastvrouw van het evenement zal kunnen kiezen.

Hoe maak je een gastheer of gastvrouw geschenk kiezen. Vasthouden aan de klassiekers.
Hoe maak je een gastheer of gastvrouw geschenk kiezen. Vasthouden aan de klassiekers.

  1. Leren hun belangen. De eenvoudigste manier om een ​​geschenk dat is zeker een hit worden krijgen is om te leren over de belangen van de gastheer of gastvrouw. Veel mensen hebben niet genoeg zet gedachte in het geschenk dat ze geven, en meestal pak de eerste trinket die ze zien in de cadeauwinkel. Toch kan een beetje onderzoek een lange weg te gaan in het bevorderen van vriendschap tussen u en de gastheer of ervoor te zorgen dat uw gift niet zal eindigen onaangeroerd op zolder of kelder. Leren over de gastheer of gastvrouw 'belangen kan gedaan worden door middel van eenvoudige chats en gesprekken, die genoeg om je een idee van wat de gastheer is in te geven moeten zijn.
  2. Vraag hen. Hoewel een aantal mensen niet direct de gastheer of gastvrouw voor het soort geschenk dat ze willen ontvangen, veel mensen vragen vandaag de dag worden meer openhartig over het geven van geschenken ritueel in diners en feesten. Als je host niet beledigd zullen zijn, is het best om hen te vragen over het soort geschenk dat ze rond het huis nodig heeft. Uiteraard zullen de meeste hosts staan ​​dat je niet nodig hebt om hen te voorzien van alles. Wees tactvol wanneer daarom gevraagd. U kunt vragen terloops over wat ze willen, zodat je te weten wat ze nodig hebben, en de hosts hoeven niet beledigd of beschaamd voelen.
  3. Vasthouden aan de klassiekers. Er zijn ook een aantal klassieke geschenken die je kunt krijgen voor de meeste huiseigenaren. Deze omvatten mokken, onderzetters, en onderzetters. Coasters en onderzetters zijn groot omdat ze zijn functioneel en zijn er in vele maten, vormen en ontwerpen waardoor het gemakkelijk is om een ​​die de persoonlijkheid van de gastheer zal te vinden. De meeste huizen ook niet over een reeks onderzetters of onderzetters, en zijn goedkoop te kopen. Afgezien van deze, wie dan ook, kunt u ook kopen mokken die altijd handig en zeer goedkoop. Als je een talent voor tekenen en schetsen, kunt u zelfs gebruik maken van keramische inkt om ontwerpen te maken op goedkope witte mokken. Nadat de inkt droog is, hoeft u alleen maar toe te voegen op een aantal keramische lak aan het ontwerp intact te houden, zelfs na het wassen.
  4. Probeer het multi-functionele cadeaus. Er zijn ook multifunctionele geschenken die goed werken met de meeste mensen, zoals decoratieve dozen en containers die huiseigenaren kunnen gebruiken om iets van snoep en traktaties om sleutels en munten te slaan. Decoratieve dozen kunnen ook worden weergegeven in de mantel of de kasten.

Door middel van deze stappen, moet u in staat om een ​​cadeau voor de gastheer of gastvrouw die nuttig en zeer gewaardeerd zal krijgen. Nog beter, zullen deze cadeau-artikelen niet breken uw portemonnee ook.