E2a

Hoe maak je een gebarsten voorruit auto te repareren

Elke bestuurder heeft zijn eigen verhaal te vertellen over een gebarsten voorruit. U rijdt langs een snelweg op hoge snelheid, en dan uit het niets, hoort u een luide plof. Plotseling zie je een chip op de voorruit, en dan is het groeit groter en wordt een crack. Waarom zou dat kleine steentje vliegen en kies uw voorruit te crashen in? Pech gehad. Maar je kunt dat crack nog steeds met een beetje werk en elleboog vet.

Wanneer een voorruit is gebarsten

Wanneer een voorruit is gebarsten, repareren zo snel mogelijk. Als de scheur te groot wordt, de beste ding om te doen is het vervangen van de gehele voorruit, dat zou erg duur zijn. Als er een scheurtje is nog herstelbaar, moet u een aantal stappen volgen om het gedaan te krijgen.

Hier krijg je een reparatieset

Hoe maak je een gebarsten voorruit auto te repareren. Wanneer een voorruit is gebarsten.
Hoe maak je een gebarsten voorruit auto te repareren. Wanneer een voorruit is gebarsten.

Hier krijg je een reparatieset. U vindt er diverse producten online of bij auto levering en bouwmarkten voor het repareren voorruit. De prijs is afhankelijk van de ernst van de scheur is en hoe serieus je bent over het doen voorruit reparaties. Kies degene met gedetailleerde instructies en de beste prijs te bieden.

Weet wanneer te herstellen en bij te vervangen

Weet wanneer te herstellen en bij te vervangen. Laat je ego contact met u op. Je zou afbreuk doen aan de kwaliteit van het werk, als je vaardigheden niet kan voldoen aan de eisen van de job. Probeer niet te scheuren meer dan drie centimeter lang herstellen. Laat de voorruit vervangen reeds als dat het geval is. Controleer ook uw gekozen reparatieset als het aansluit bij de functieomschrijving. Als de reparatie kit is op scheuren minder dan een inch, en uw voorruit crack langer is, dan vergeet over het herstellen van het.

Reparaties bedoel niet uw voorruit zal zo goed als nieuw. Verwacht niet dat je voorruit reparatie om volledig onzichtbaar. Het hoofddoel van de voorruit reparatie is de verspreiding van crack stoppen en de hoeveelheid zichtbaarheidsrechthoek die belemmert verminderen. De meeste van de tijd, zal een kleine smet over de grootte van een potlood blijven na zelfs de beste reparatie. Je kan blijven met een plaats ongeveer een centimeter in diameter waar het glas ziet er enigszins vervormd bij het zoeken doorheen.

Er is een mogelijkheid van de scheur erger

Er is een mogelijkheid van de scheur erger. Zelfs als je gevolgd om de instructie, kan de scheur nog erger. Was het jouw schuld, of de reparatieset? Vergeet niet dat u niet een professionele voorruit reparateur dus het is best om eerst te oefenen op oude voorruit, als je je handen op een. Het zal betekenen dat je een deel van uw tijd en materiaal besteden, maar uitzoeken hoe alles werkt voordat je het op je eigen voorruit kan u een hoop verdriet. Om uw leven gemakkelijker maken, kunt u gewoon ter vervanging van uw voorruit.

Hier krijg je een reparatieset. Weet wanneer te herstellen en bij te vervangen.
Hier krijg je een reparatieset. Weet wanneer te herstellen en bij te vervangen.

Het herstelproces. Start het proces door het volgen van de richtlijnen om de scheur te voorkomen uit te breiden tijdens het werk. Dit kan betekenen boren van een klein gat in het einde van de scheur of andere mogelijke technieken voor verschillende chips en scheuren. Met een hulpmiddel dat de scheur verspreid en injecteert het hars, begint aan een uiteinde van de scheur en vullen met de kleefmiddelhars. Beweeg langzaam langs de scheur tot het hars heeft vulde de gehele lengte. Met een ultraviolette lichtbron, de hars uitharden. Sommige harsen te gebruiken warmte uit een kleine vlam plaats.

Poets de reparatie

Poets de reparatie. Zodra de lijm hars is uitgehard, moet u de reparatie poetsen. Met behulp van een buffer om glas te polijsten, zachtjes werk je weg heen en weer langs de reparatie. Polijsten de reparatie is wat maakt het uit het gezicht verdwijnen. Na het polijsten is voltooid, neem dan een zachte doek en schoon te maken stof en vingerafdrukken die achterblijven op het glas.

Vergeet niet dat u dit doet om de scheur zich verspreidt te stoppen

Vergeet niet dat u dit doet om de scheur zich verspreidt te stoppen. Kleine vlekken zichtbaar na reparaties. Als u niet wilt dat deze daarvoor in de plaats de voorruit.