E2a

Hoe maak je een gebarsten voorruit te repareren

Misschien heb je nooit gedacht dat het repareren van een voorruit mogelijk is vóór. Immers, het is een blad van glas, wat kan eventueel worden gedaan om het te repareren? Maar de waarheid is dat windschermen niet zo moeilijk te repareren. Inderdaad, kunnen professionals gemakkelijk herstellen autoruiten. Maar kunt u het repareren van jezelf als je wilde, gewapend met een voorruit reparatieset.

Milieuactivisten hebben zich uitgesproken over het grote aantal windschermen worden weggegooid, alleen maar omdat van de kleine problemen die gemakkelijk kunnen worden gerepareerd. De voorruit probleem draagt ​​bij aan het afval dat maakt onze wereld een meer rommelige plek.

Hoe maak je een gebarsten voorruit te repareren. Krijg je een voorruit reparatie kit.
Hoe maak je een gebarsten voorruit te repareren. Krijg je een voorruit reparatie kit.

Dus als je een gebroken voorruit, misschien kunt u overwegen herstellen van het niet alleen om uwentwil om wat geld te besparen op de kosten, maar ook om te helpen redden van het milieu.

Om een ​​voorruit repareren, eerst de schade om te weten hoe het kan worden gerepareerd. Typisch, windscherm scheuren zijn eenvoudig op te lossen. Chip in de voorruit een centimeter in diameter of het vormen van een kleine ster scheur kan worden gerepareerd met een voorruit reparatieset. Iets langer en groter een professionele moet kijken naar, zoals vaardigheidsniveau en geavanceerde tool nodig zijn om de noodzakelijke reparaties van deze omvang te maken. Houd er wel rekening mee dat er een kleine scheur beter wordt zo snel mogelijk hersteld om te voorkomen dat zich verspreidt naar het punt dat het zou een professionele vereisen of het wordt onherstelbaar.

Krijg je een voorruit reparatie kit

Krijg je een voorruit reparatie kit. Stel een tijd waarin je komt te werken op de voorruit reparatie. Idealiter moet het herstel van de voorruit wanneer de zon schijnt, want je moet de zon om de lijm te laten werken. Als er geen zon, dan kunt u in plaats daarvan maken gebruik van een UV-lamp.

Prime de voorruit met het schoonmaken van het grondig

Prime de voorruit met het schoonmaken van het grondig. Haal alle splinters van losse glas met een scheermesje. Reinig weg allerlei vuil zoals stof, sap, bugs, etc. Reinig het gebied met water en zeep. Het gebied moet goed schoon en ontsmet. Laat het gebied droog. Natuurlijk, als er een felle zon de voorruit zal gemakkelijk drogen. Anders, laat het drogen aan de lucht. Het toepassen van een aantal gedenatureerde alcohol zal het proces versnellen.

Prime de voorruit met het schoonmaken van het grondig. Na het aanbrengen van de lijm.
Prime de voorruit met het schoonmaken van het grondig. Na het aanbrengen van de lijm.

Bereid uw voorruit reparatieset. Volg de aanwijzingen stap voor stap en neem geen snelkoppelingen. Dit is een zeer delicaat en intens moment omdat u waarschijnlijk in lijm in de scheuren van deze op te vullen. Neem elke stap langzaam en met grote zorg. Het aanbrengen van de kleefstof zullen strikt worden getimed, dit is omdat de lijm zal reizen naar alle hoeken en gaten te vullen en reparatie van uw voorruit.

Na het aanbrengen van de lijm

Na het aanbrengen van de lijm, laat het uitharden voor enkele uren. Als alles goed is gegaan, zou je niet kunnen vertellen waar de gebarsten lijnen meer. In het geval dat er een uitstulping van het deel waar je de spuit, wacht tot het droogt en voorzichtig scheren het af met een scheermesje.


Je hebt nu een goed uitziende voorruit opnieuw

Je hebt nu een goed uitziende voorruit opnieuw. Je hebt net gestopt met de schade zich verspreidt, en je bent in staat om uw voorruit weer te kunnen benutten. Feliciteer jezelf voor niet alleen het opslaan van uw voorruit, maar ook het doen van uw deel voor het milieu.