E2a

Hoe maak je een geheugenkaart maken

Een geheugenkaart bevat een collectie van memorabilia artikelen

Een geheugenkaart bevat een collectie van memorabilia items. Vergelijkbaar met het concept van een plakboek, kan een geheugenkaart geven u het plezier van het gaan down memory lane. Het enige verschil is dat geheugenkaarten zijn gevonden op wanden.

Hoe maak je een geheugenkaart maken. Kies een thema voor je geheugenkaart.
Hoe maak je een geheugenkaart maken. Kies een thema voor je geheugenkaart.

Als je moe van het maken van de zelfde oude plakboeken die u bent, kunt u overwegen om jezelf een geheugenkaart. Het is heel gemakkelijk om een ​​geheugenkaart te maken. U zult de volgende materialen voor uw project nodig:

  • kunst canvas of multiplex
  • schaar
  • linten
  • nietpistool
  • stof met het patroon van uw eigen keuze
  • lijm of andere kleefmiddelen
  • decoratie materialen en versieringen met het ontwerpen van uw eigen keuze
  • kleurrijke pennen of stiften

Als u al de materialen die u nodig hebt, volgt u deze eenvoudige instructies en je zult je eigen geheugen boord te hebben in een mum van tijd!

Een geheugenkaart bevat een collectie van memorabilia artikelen. Ga via uw memorabilia.
Een geheugenkaart bevat een collectie van memorabilia artikelen. Ga via uw memorabilia.

Hier zijn de stappen over hoe je een geheugenkaart te maken:

Kies een thema voor je geheugenkaart

Kies een thema voor je geheugenkaart. Het hebben van een thema voor het ontwerp van de geheugenkaart kunt u bepalen waarom je gaat om een ​​te maken. Ken het doel van de geheugenkaart. Dit kan ook helpen beslissen welke materialen u wilt gebruiken.

Ga door je memorabilia

Ga via uw memorabilia. Controleer uw bewaarde herinneringen en kiezen welke items je gaat gebruiken voor de geheugenkaart. Denk aan uw gekozen thema bij het kiezen van de items.

Bereid de stof voor de geheugenkaart

Bereid de stof voor de geheugenkaart. Zorg ervoor dat de stof die u gaat gebruiken is schoon. Als de stof is rimpelige, kunt u strijken.

Bevestig de stof op het doek of de multiplex

Bevestig de stof op het doek of de multiplex. Centreer de stof op de achterkant van het doek of multiplex. Wikkel het weefsel rondom de rand van het doek of triplex. Knip of vouw de overschot van de stof voordat nieten. Nieten van de stof op het hout. Zorg ervoor dat de stof strak is gespannen en veilig geniet aan alle kanten.

Zet het lint op de geheugenkaart

Zet het lint op de geheugenkaart. Na nieten de stof op het doek of triplex, kunt u nu doorgaan met het bevestigen van het lint naar de geheugenkaart. Draai het doek of triplex terug over. Plaats het lint op de geheugenkaart. Maak een patroon voor het lint als je wilt. Bevestig de uiteinden van het lint op de randen van de geheugenkaart. U mag de lijm te gebruiken of u kunt ook gebruik maken van het nietpistool.

Plak de herinneringen aan de geheugenkaart

Plak de herinneringen aan de geheugenkaart. Bevestig de gekozen aandenkens aan de geheugenkaart met behulp van de lijm of welke lijm je hebt. Hoe ga je de items wilt plakken kan afhangen van hoe classy of funky u wilt geheugenkaart te lijken.

Zet bijschriften voor de aandenkens aan de geheugenkaart

Zet bijschriften voor de aandenkens aan de geheugenkaart. U kunt onder elke memento bijschriften op de geheugenkaart. Data, namen of gebeurtenissen zijn slechts enkele van de bijschriften die u wilt zetten. Tekstballonnen zijn ook optioneel.

Ontwerp uw geheugenkaart

Ontwerp uw geheugenkaart. Nadat u de herinneringen aan de geheugenkaart hebt geplakt, kunt u nu beginnen met het versieren. Wees zo creatief en kunstzinnig als je kunt. Gebruik uw verzamelde kunst materialen.

Hang uw geheugenkaart. Tenslotte vindt een plek waar je kunt hangen en bewonder uw geheugenkaart.

Waardoor men kan u toestaan ​​om je artistieke kant te laten zien

Waardoor men kan u toestaan ​​om je artistieke kant te laten zien. Ook dit is een goede manier om winst te maken. Deel uw talent en het tonen van je vakmanschap.