E2a

Hoe maak je een gekleurde schoolbord maken

Krijtborden hebben veel grote toepassingen. Uw kind kan ze gebruiken om het schrijven te oefenen, op te stellen, en om plezier te hebben met. U kunt ze gebruiken om u te helpen herinneren belangrijke dingen of schrijven van berichten naar andere familieleden. Ze zijn duur om te kopen in de winkel, maar u kunt ze goedkoop en relatief eenvoudig. U kunt kopen borstel op en spray op krijtbord verf in groen of zwart. Dit kan worden gebruikt om een ​​grote schrijven oppervlak, maar het houdt de kleuren beperkt. Als u wilt dat een gekleurde schoolbord als volgt te werk om een ​​mooie schrijfoppervlak te creëren om al uw behoeften te voldoen.

Stap 1

Zoek een basis. Je zal een harde ondergrond voor uw krijtbord moeten worden op. Dit kan een muur zijn als je het niet erg met een krijtbord in een ruimte of het kan een gladde spaanplaat, stuk metaal, een stuk hout of een stuk plastic te zijn. Het enige voordeel een van de materialen in de andere is dat als je een glad stuk metaal ook kan houden magneten.

Stap 2

Reinig uw basis. Het is belangrijk dat je goed schoon zijn voordat u begint. Om dit te doen was het met een doek of spons. Laat het goed drogen voordat u naar de volgende stap.

Stap 3

Prime je basis. Voordat je verf wil je de basis prepareren, zodat het bord verf goed vasthouden aan de basis. Een goede primer het beste werkt.

Stap 4

Maak uw verf. Neem een kopje verf van de kleur die u wenst en twee eetlepels ongeschuurd tegelvoegen toe te voegen. Voeg langzaam je voeg toe en roer goed om klonten te elimineren.

Hoe maak je een gekleurde schoolbord maken. Gebruik wit in kleine ruimtes.
Hoe maak je een gekleurde schoolbord maken. Gebruik wit in kleine ruimtes.

Kleur ideeën:

  • Meng verschillende hoeveelheden van wit met zwart of een andere donkere kleur op een betegelde schoolbord te maken.
  • Maak een schoolbord dezelfde kleur als de rest van de muur.
  • Gebruik wit in kleine ruimtes. U kunt nog steeds op schrijven en het zorgt voor een betere kleine ruimte kleur.

Stap 5

Verf het oppervlak van uw bord. Of u nu op de muur of een aparte raad van bestuur moet je zorgvuldig gebruik maken van een kwast om uw krijtbord verf verf op het oppervlak van het bord schilderen.

Stap 6

Eenmaal droog, zand je board. Je moet zand je board met 150 schuurpapier. Dit zal een glad oppervlak dat goed is voor het schrijven.

Stap 7

Reinig het oppervlak. Met behulp van een vochtige spons reinigen van de oppervlakte van uw bord.

Stap 8

Verf het oppervlak van uw bord. Eenmaal droog, zand je board.
Verf het oppervlak van uw bord. Eenmaal droog, zand je board.

Prime je board. Je zou nu een krijtje te nemen en het gebruik van de brede zijde van het te bedekken je board. Reinig vervolgens de krijt af met een nauwelijks vochtige spons voor een goed gevuld bord dat het beste schrijfoppervlak zal maken.

Stap 9

Optioneel-Lijst uw bord. Je kunt een frame gebruiken om uw bord glijden in of uw eigen frame te maken van het hout van uw keuze. U kunt dan schilderen it or leave it vlakte. Hang je board en geniet.