E2a

Hoe maak je een gerbermadeliefje bruidsboeket maken

Gerber of Gerbera madeliefjes zijn een lid van de zonnebloem familie

Gerber of Gerbera madeliefjes zijn een lid van de zonnebloem familie. Gerber madeliefjes staan ​​bekend om hun lange bloemblaadjes, felle kleuren en opvallende centra. Het ontwerp mogelijkheden zijn eindeloos met zo veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Gerber madeliefjes komen in helder wit, roze, magenta, fuchsia, licht roze, donker rood, oranje, lichtgeel, helder geel, diep goud en perzik.

Hoe maak je een gerbermadeliefje bruidsboeket maken. Hoe kunt u uw gerber bruidsboeket maken.
Hoe maak je een gerbermadeliefje bruidsboeket maken. Hoe kunt u uw gerber bruidsboeket maken.

U moet madeliefjes, vulmiddel gebladerte, greens, bloemen tape, coördineren lint, bal rechte spelden, en scharen voor dit project.

Filler Gebladerte
Filler blad wordt gebruikt tussen de bloemen in het boeket om kleur en textuur toe te voegen. Gemeenschappelijke vulstof is Gipskruid of Purple Misty. Voor een unieke look, experimenteren met vulstoffen zoals viooltjes, miniatuur rozen, tulpen, of dahlia's.

Groen
Er zijn vele soorten van planten om te kiezen voor greens in uw boeket. Probeer begonia bladeren, alle soorten varens, hortensia's, camelia bladeren, rozemarijn, bamboe bladeren of klimop. Wees niet bang om iets bijzonders voor greens te gebruiken.

Hoe kunt u uw gerber bruidsboeket maken
Kies uw Gerber madeliefjes, vulstoffen en greens. Bepaal de grootte van uw boeket zal zijn en u bent klaar om te beginnen met het maken van uw Gerber bruidsboeket.

Snij twee stukken kleverige floral tape 6 tot 8 inch lang

Gerber of gerbera madeliefjes zijn een lid van de zonnebloem familie. Snij twee stukken kleverige floral tape 6 tot 8 inch lang.
Gerber of gerbera madeliefjes zijn een lid van de zonnebloem familie. Snij twee stukken kleverige floral tape 6 tot 8 inch lang.

Snij twee stukken kleverige floral tape 6 tot 8 centimeter lang. Werk met bloemen die dicht bij kamertemperatuur (koud bloemstelen snap gemakkelijk). Begin met uw eerste Gerber daisy (uw midden bloem). Bouw een boeket door toevoeging van een daisy een voor een in een spiraal rond de centrale bloem plaatsen van elke bloem u toevoegt iets lager dan de bloem voor. Wanneer u de gewenste grootte voor uw boeket gemaakt is het tijd om de vulstof toe te voegen.

Schuif de vulstof tussen de Gerber madeliefjes een stuk in een tijd zonder verdringing van de bloemen. Vergeet niet, vulmiddel is een accent. Zodra de vulstof op zijn plaats greens toe te voegen rond de onderkant van het boeket stopte ze hoog onder de Gerber madeliefjes.

Pas de plaatsing van vulstoffen of greens

Pas de plaatsing van vulstoffen of greens. Als u tevreden bent met het uiterlijk, wikkel het eerste stuk van bloemen tape rond de stengels net onder de greens. Wikkel het tweede stukje tape rond de stengels ongeveer 4 cm onder de eerste tape. Gebruik een schaar om de stengels knippen op de gewenste lengte.

Knip een lengte van lint en wikkel het lint 2 of 3 keer rond over de bovenkant van het eerste stuk van de tape en verder ontbinding van het lint langs de stam naar de tweede stukje tape te dekken. Knip het lint en vouw het uiteinde onder aan de kniprand verbergen. Gebruik kogel kunnen op een schuin naar ribbonuiteinde ervoor zorgen dat de pennen niet steken door de andere kant van de stengels pin. Voeg een boog indien gewenst aan uw Gerber bruidsboeket.