E2a

Hoe maak je een gevaar bordspel maken

Breng het huis van de opwinding van de beroemde triviale tv-spel

Breng het huis van de opwinding van de beroemde triviale tv-spel. Wees de game master en maak je eigen Jeopardy bordspel. Met dit bordspel van pas, kunt u zeker genieten van de spanning van het spel waar en wanneer u maar wilt.

Hoe maak je een gevaar bordspel maken. Bepaal welke algemene informatie categorie die u wenst op te nemen.
Hoe maak je een gevaar bordspel maken. Bepaal welke algemene informatie categorie die u wenst op te nemen.

Er zijn twee manieren om je eigen Jeopardy bordspel te maken, hier zijn de stappen te volgen:

 • Maak het bordspel op de ouderwetse manier. Een tekstverwerker programma in de computer, een printer, een stapel kaarten, een stuk karton, een schaar en verf: je zult de volgende materialen voor nodig.
 • Bepaal welke algemene informatie categorie die u wenst op te nemen. Doe wat onderzoek met elke categorie type. Bereid met minstens tien vragen.
 • Gebruik van het woord-processor programma op uw computer, proberen een tabel te maken. Probeer een steekproef tafel van vijf kolommen met vijf rijen.
 • Coderen het nummer met de bijbehorende trivia vragen. Volg het juiste formaat en coderen in volledige zinnen.
 • Maak je antwoord sleutel via het nummer als uw referentie sleutel. Bij elk nummer, coderen de bijbehorende antwoord.
 • Print de vragen over elk cardstock. Snijd elk een gelijkmatig uit. Geven de moeilijkheidsgraad die varieert van een tot vijf aan de andere kant van de kaart.
 • Klaar het karton. Maak partities op de doos. Vijfentwintig op elke kolommen van vijf. Verf het met een effen kleur. Elke zijde zal elke ronde in het spel betekenen.
 • Maak het bordspel met de moderne manier. Alles wat je hier nodig hebt is een computer met een PowerPoint-programma en een aantal algemene kennis in het manipuleren van het.
 • Open een nieuwe PowerPoint-presentatie. Maak het bordspel door het invoegen van een tabel met vijf kolommen en vier rijen. Typ uw categorieën op de bovenste rij. Onder elke categorie zijn dozen die punten bevatten voor elke vraag in de categorie.
 • Maak een rooster voor elke categorie en bijbehorende punten op elke dia. Dit raster wordt over de vraag dia worden geplaatst en zou betrekking hebben op de categorie en de overeenkomstige punten voor elk.
 • Maak een nieuwe dia met de vraag en het antwoord ook zal bevatten. Zo zal de eerste dia van de "categorie 1 waarde 100" vraag en antwoord voor dit raster bevatten. Typ de vraag met behulp van een volledige zin op de eerste regel. Typ het antwoord op het onderste deel.
 • Plaats een animatie die u toelaat om de blootstelling van de antwoorden in de schuif te controleren. Ga naar het tabblad "diashow" en klik op "aangepaste animatie". Een venster zal verschijnen. Selecteer het tekstvak antwoord en selecteer de optie om "ontbinden" onder de tab "effecten" op het onderste deel van het venster. Naast dit tabblad is het tabblad 'volgorde en timing ". In dit tabblad, zou je de "on muisklik" optie voor het tekstvak antwoord kiezen. Deze stap zal u verzekeren dat antwoorden alleen zal geopenbaard worden zodra je op een willekeurige plaats in de dia.
 • Maak een actieknop op de vraag en antwoord glijbaan. Deze knop zal een hyperlink die u zal toestaan ​​om terug te gaan naar de belangrijkste spelbord dia te maken. Maak elk voor de volgende dia.
 • Zo ook actieknoppen te maken op de belangrijkste spelbord glijbaan. Plaats de ene in elk vak, zodat u direct navigeren naar de betreffende vraag en antwoord dia die een bepaald vak heeft betrekking op.


Het afspelen van uw eigen gemaakt Jeopardy bordspel laat u genieten van het gemak van de het spel meester. Echter, omdat het oorspronkelijk een triviale spel dat je moet bereid zijn om eventuele tegenargument een speler hebben op je spel af te wikkelen. Een klein onderzoek zal van pas komen.