E2a

Hoe maak je een gevlochten leren armband maken

Er zijn verschillende opties in het maken van een gevlochten leren armband

Er zijn verschillende opties in het maken van een gevlochten leren armband. Ik zal bevatten variaties van het basisontwerp u een aantal ideeën te geven, terwijl het verstrekken van aanwijzingen voor de meest professionele en mooie armband opties. U kunt ook kralen, bedels, bungelt, en andere accenten toe te voegen aan de basisvorm en hebben een mooie armband, dat is fantastisch om naar te kijken.

Om de chicste versie te maken, zal je de volgende materialen nodig:

 • Leren riempjes
 • String of stroken
 • Superlijm
 • 18 of 20 gauge draad in een kleur die je aanspreekt
 • 2 kegels (afhankelijk van de grootte van uw lederen wil je overeenkomstige kegels hebben, maar vergeet niet dat er drie strengen van leer)
 • Een gesp van uw keuze

De enige tools die u nodig hebt zijn een schaar, kniptang en een tang van uw keuze.

Hoe maak je een gevlochten leren armband maken. Bereid de eerste einde.
Hoe maak je een gevlochten leren armband maken. Bereid de eerste einde.

 1. Snijd de leer. Je hebt verschillende opties bij het kiezen van leer voor dit project.
  • U kunt gebruik maken van lederen riemen die kunnen worden gekocht in een breed scala van maten
  • U kunt kiezen voor lederen koorden, die zijn afgerond (en meestal beschikbaar in een aantal prachtige kleuren)
  • U kunt een staal van leer kopen en bespaar op uw eigen.

  Het snijden van uw eigen zorgt voor een zeer flexibele optie, zowel fysiek als in de manier waarop het eindproduct eruit ziet. U kunt knippen tot 3/4 "en nog steeds werken het goed, maar u zult willen ervoor zorgen dat u een mes mes te gebruiken en een zeer rechte en niet ruig randje. Snijd deze strengen zijn ongeveer 14" lang (afhankelijk van welke soort je kiest).

 2. Bereid de eerste einde. Je hebt een paar opties voor de afwerking van dit stuk. U kunt een knoop en laat voldoende ruimte om gewoon te binden aan de pols van de drager. Dit is eenvoudig en snel.

  U kunt dit ook doen en eindigen met een stuk touw, lint, of leer einde. Deze klemmen of plooien op het project, zodat u een sluiting van uw keuze toe te voegen.

  Er zijn verschillende opties in het maken van een gevlochten leren armband. Herhaal de afwerking.
  Er zijn verschillende opties in het maken van een gevlochten leren armband. Herhaal de afwerking.

  De laatste en chicste optie is om een ​​kegel en slotje toe te voegen. Om dit te doen, wil je een zeer losse knoop te maken met uw drie strengen van leer. Neem een ​​3 inch draad (van 18 of 20 gauge) en voer het uit door de knoop. Draai de knoop rond de draad. Voeg een druppel of twee van superlijm. (Wees voorzichtig om alleen een druppel of twee toe te voegen. Je wilt de knoop te vergrendelen, maar u niet wilt dat de lijm aan lont in het project omdat het verkleurd en stijf wordt.) Buig uw draad omhoog en draai tot een te vormen lus die door de knoop loopt (zo klein van een loop als je kan). Snijd uw overtollige leer aan de bovenkant van de knoop. Voeg een kegel over de draad en op de knoop. U zult dan wilt een gewikkeld draad lus aan de bovenkant van de kegel te maken.

 3. Bereiden op vlecht. Tape het einde van het stuk aan de tafel, of speld het om een ​​macrame prikbord. Dit maakt het gemakkelijk om te vlechten met beide handen, maar niet te hoeven maken over het Coming Undone.
 4. Vlecht je leer. Houd de rechter en de linker streng streng in de desbetreffende handen. Verplaats de linker streng over de middelste, verplaatst u de middelste aan de linkerhand. Ga dan rechts streng over de middelste en de middelste naar de rechterhand. Doorgaan met deze omschakeling van de strengen, zorg ervoor dat je trek alles strak.
 5. Knoop je einde. Zodra de armband is van een geschikte lengte (bij gebruik van kegels en een gesp, zorg ervoor dat u dit in uw lengte), knoop je werk. Als u gebruik maakt van de kegel afwerking methode, dan wil je deze knoop een licht te maken.
 6. Herhaal de afwerking. Wil je dit stuk af op dezelfde manier als de andere kant.
 7. Voeg gespen. Als u gebruik maakt van een methode die klemmetjes nodig, voeg ze nu. Voor de kegel-methode vindt u het ene uiteinde van de gesp toe te voegen aan elk uiteinde van het stuk door het aan de gewikkeld draad lussen. Het kan nodig zijn ringetjes, afhankelijk van het type sluiting dat u toevoegt. Als u gebruik gemaakt van een koord einde, dan moet u ook een slotje toe te voegen aan het stuk af te maken.

U kunt nu een mooie goed afgewerkt stuk

U kunt nu een mooie goed afgewerkt stuk. Als u nog niet hebt, zorg ervoor dat alle uiteinden en knopen zijn gelijmd. Zorgvuldig doen dit om te voorkomen dat het stuk stijf te maken of om het leder verkleuren. Met de praktijk van dit stuk is een prachtige aanvulling op elke garderobe sieraden, maakt grote giften, en kan zelfs worden toegevoegd aan de ambachtelijke markt of beurs sieraden tafel.

Danelle nodigt u uit om een van haar crafting artikelen te bezoeken, " Kralen techniek: hoe een gewikkeld draad lus te maken ".