E2a

Hoe maak je een geweer geluiddemper te maken

Stelt u zich een toekomst vrij van wapengeweld

Stelt u zich een toekomst zonder geweer geweld. Dit is de slogan van de Coalitie voor Gun Violence, een in Washington DC gevestigde coalitie met leden bestaande uit 48 organisaties die pleiten voor pistool geweld te verminderen door middel van door middel van goed openbaar beleid en onderzoek op Stop. Inderdaad, er is een dringende oproep voor mensen om er altijd voor kiezen vrede over geweld, en zodra de kanonnen en geweren worden vrij verkocht in de open en de zwarte markt, ondanks controlemaatregelen en wetten, dan betekent dit dat de wet niet over de tanden voor de handhaving.

Hier leert u hoe u een geweer geluiddemper te maken, maar dit is op geen enkele wijze een bemoediging voor u om te gewelddadig worden, onverantwoordelijk, roekeloos, en een bedreiging voor het streven naar vrede. Gebruik deze handleiding om uw mentale bibliotheek toe te voegen als voorraad kennis en als iets dat is een les in ontdekking en nieuwsgierigheid. Bovendien worden alleen de rechtshandhaving mensen mogen zwijgen wapens te dragen.

Hoe maak je een geweer geluiddemper te maken. Vervolgens neemt u de 4 stukken van de pvc-ringen en in elkaar passen elk twee tot een dikke.
Hoe maak je een geweer geluiddemper te maken. Vervolgens neemt u de 4 stukken van de pvc-ringen en in elkaar passen elk twee tot een dikke.

Om een ​​demper te maken voor .22 kaliber geweer, zult u het volgende nodig:

 • PVC (polyvinylchloride) - Over 8 tot 14 centimeter lang en rond de diameter van een tuinslang. Dit zal uw demper paal zijn.
 • PVC (Polyvinylchloride) - ongeveer 6 centimeter lang en ongeveer de diameter van een plastic container soda. Dit zal het dikste gedeelte van de geluiddemper.
 • PVC (polyvinylchloride) ringen - Koop 4 stuks kleine ronde die met verschillende diameters die past rond de geluiddemper paal.
 • Elektrische tape
 • Boren
 • .22 Kaliber geweer
 • Kunststof balpen geval
 • Geribbelde bed schuim
 • Elastiekjes
 • Lijmpistool
 • Lijmpatronen

Om te assembleren:

Stelt u zich een toekomst vrij van wapengeweld. Te vormen.
Stelt u zich een toekomst vrij van wapengeweld. Te vormen.

 1. Hier krijg je een lengte van PVC (polyvinylchloride), die de loop van je geweer, dan snijd het naar beneden om de benodigde size fits. Dit is meestal de helft van de lengte van uw .22 kaliber geweer.
 2. Neem een ​​boor met de kleinste boorpunt en boor zeer kleine gaatjes rondom de PVC.
 3. Neem een ​​gehele partij van elektrische tape en nozzle of voorste en middelste deel van de PVC met dikke lagen zwarte tape.
 4. Vervolgens neemt u de 4 stukken van de PVC-ringen en in elkaar passen elk twee tot een dikke, ronde koepel te vormen. Zet samen met isolatietape. Nu heb je twee stukken van PVC-ringen op elk. Ga door elk een op het mondstuk of voorste gedeelte en het middelste gedeelte van de PVC bovenop de dikke lagen van elektrische tape.
 5. Neem de plastic balpen geval en plaats deze in het gat van de opening van het mondstuk.
 6. Weer op het gehele gebied met isolatietape.
 7. Neem geribbelde bed schuim en snijden een vierkant groot genoeg om de afstand tussen de PVC ringen die u op de voorste en middelste delen van de paal demper dekken. Zet het hele gebied van de geribbelde bed schuim met elastiekjes.
 8. Neem het dikste gedeelte van de PVC en past het op de top van de geribbelde bed schuim voor extra isolatie.
 9. Gebruik je lijmpistool en hot-lijm alle onderdelen bedekt met isolatietape om ervoor te zorgen dat het luchtdicht is.
 10. Neem de afgewerkte demper en past het in het belichte deel of de lange neus mondstuk van je geweer.