E2a

Hoe maak je een ghostwriter te worden

Veel mensen hebben een verhaal te vertellen of hebben de mogelijkheid om te verzamelen in het bedrijfsleven schriftelijk exemplaar. Wat ze missen is de mogelijkheid om te schrijven op een duidelijke en beknopte wijze, binnen een bepaalde perimeters. Wat zij nodig hebben is een ghostwriter. Misschien moet je beschikken over de vaardigheden die nodig zijn succesvol als een ghostwriter te zijn. Maar hoe ga je over het vinden van mogelijkheden om te werven en te accepteren ghostwriting opdrachten? Hier zijn een paar suggesties om u te helpen lokaliseren en beveiligen die opdrachten, zodat u uw doel om een ​​succesvolle ghostwriter te realiseren.

Hoe maak je een ghostwriter te worden. Een van de eerste dingen die je moet doen met ghostwriting is aan het schrijven monsters die het bereik van uw ghostwriting deskundigheid aan te geven te ontwikkelen.
Hoe maak je een ghostwriter te worden. Een van de eerste dingen die je moet doen met ghostwriting is aan het schrijven monsters die het bereik van uw ghostwriting deskundigheid aan te geven te ontwikkelen.

  1. Een van de eerste dingen die je moet doen met ghostwriting is aan het schrijven monsters die het bereik van uw ghostwriting deskundigheid aan te geven te ontwikkelen. Als voorbeeld, zie je jezelf als ghostwriting een biografie? Trek een steekproef hoofdstuk op basis van je eigen leven samen. Misschien van plan u op het schrijven van teksten voor websites? Ontwikkel drie of vier keyword rijke artikelen die uw vermogen om te werken met trefwoord optimalisatie zal aantonen. Als u uw ghostwriting sterke punten die meer langs de lijnen van het schrijven van fictie, bereiden een hoofdstuk of twee die je kunt presenteren. Het punt is om jezelf te positioneren, zodat u kunt nemen aan projecten die een natuurlijke match voor uw vaardigheden, die zal helpen verhogen de kans op een succesvolle samenwerking.
  2. Zodra u uw portefeuille vastgesteld, is de tijd gekomen om te beginnen op zoek naar werk. Vakbladen hebben vaak advertenties van mensen die op zoek zijn naar ghostwriters of medewerkers voor een specifiek project. De advertenties zelf kan zeer gedetailleerd of heel breed. Het is niet ongebruikelijk voor mensen om de fundamentele aard van het project en vervolgens uit te nodigen personen om hen te contacteren voor meer informatie. Met alle middelen gelden voor alle die u interesseren. Het feit dat de advertentie was niet erg gedetailleerd is niet noodzakelijkerwijs een indicatie dat er niet een aantal zeer specifieke doelen voor het project. Zodra u de richtlijnen hebt ontvangen, wees niet bang om verduidelijking vragen te stellen. Hoe meer je weet, hoe makkelijker het is om te bepalen of u en de eigenaar van het project zijn een goede pasvorm.
  3. Samen met vakbladen, zijn er een aantal manieren om werk te vinden via het internet. Het Forum opgericht door en voor schrijvers van alle strepen vaak voorzien van afdelingen waar projecten voor loon kunnen worden geplaatst. Sommige schrijver sites hebben ook een dagelijks overzicht van de mogelijkheden die zijn geïdentificeerd op de verschillende jobsites. Daarnaast zijn er diverse bieden sites online die het mogelijk maken ghostwriters om te bieden op open projecten. Velen van hen niet verlangen dat de schrijver niets te betalen up front, hoewel de betaling voor het voltooide project wordt vaak verwerkt via de website-eigenaren en een vergoeding gewonnen uit de betaling.
  4. Laatste, krijg een agent. Het goede ding over een agent is dat hij of zij heeft een belang bij het houden van u werkt. Immers, als je niet om geld te verdienen, is de agent het maken van geld ook niet. Neem je portfolio rond en vind een gerenommeerde agent die bereid is om u te vertegenwoordigen. Een woord van waarschuwing: Niet springen op de eerste agent die biedt om u te vertegenwoordigen, vooral als hij of zij beschikt om dit te doen zonder dat uw schrijven monsters nodige aandacht. En teken niets totdat je een advocaat blik over het contract. Terwijl de meerderheid van de agenten zijn zeer ethisch, het trieste feit is dat er mensen zijn die er zijn die je carrière zal schaden in plaats van vooruit het. Maak de juiste keuze wanneer u kiest voor een agent.

Becoming een succesvolle ghostwriter betekent honen uw vaardigheden, presenteert jezelf als een professional, en de bereidheid om veel voorwerk in de meeste gevallen doen. Maar met de juiste voorbereiding en solide schrijfvaardigheid, kunt u een productieve en lonende carrière.