E2a

Hoe maak je een g.i. selecteren joe speelgoed

GI Joe is echt is opgericht als een Europese klassieke, en tot vaststelling van een collectie van GI Joe speelgoed is een populaire hobby onder zowel kinderen als volwassenen. Maar voordat u een goede collectie, is het belangrijk om te weten hoe je een GI Joe speelgoed te kiezen in de eerste plaats. Hier zijn enkele van de beste tips om u te helpen kiezen voor een GI Joe action figure voor uw verzameling:

Hoe maak je een g.i. selecteren joe speelgoed. Ken de verschillende collecties beschikbaar.
Hoe maak je een g.i. selecteren joe speelgoed. Ken de verschillende collecties beschikbaar.

Ken de verschillende collecties beschikbaar. Er is zo'n grote collectie van GI Joe speelgoed beschikbaar voor elk wat wils. Deze collecties werden geboren uit grappige reeks, specifieke verhaallijnen, GI Joe film, speciale evenementen, zoals de 25 e verjaardag van een bepaalde collectie, en zelfs historische gebeurtenissen, zoals de verjaardag van de aanval op Pearl Harbor.

Kies de grootte van de figuur die u wilt

Kies de grootte van de figuur die je wilt. Er zijn vele variëteiten van GI Joe maten, zoals die op 3,75 inch, 4,5 inch, 5 inch, 8 inch, en 12 inch.

Ken uw doeleinden. Als je gewoon wilt het geven van een GI

Ken uw doeleinden. Als je gewoon wilt een GI Joe speelgoed geven gewoon voor het spelen met, kunt u gewoon naar een reguliere verkrijgbaar bij speelgoedwinkels te selecteren. Om de figuur in zijn context, kan het een goed idee als je het samen met de comic book-serie werd gekenmerkt inch

Als u wilt dat het opbouwen van een waardevolle collectie, is het best om vintage verzamelaars contact en GI Joe collector's clubs mee te doen met de handel met hard-to-find stukken. Een aantal van de clubs van de online collector's u kunt deelnemen zijn onder andere mastercollector.com , en Gijoeclub.com . Als u een cijfer dat u wilt eventueel later te verkopen op te kopen, moet u kiezen voor een die deel uitmaakte van een beëindigde serie, zoals de GI Joe Sigma 6 collectie. U moet ook ervoor zorgen dat het in goede staat, nog steeds en in de originele doos.

Kies de grootte van de figuur die u wilt. Kies de grootte van de figuur die je wilt.
Kies de grootte van de figuur die u wilt. Kies de grootte van de figuur die je wilt.

Selecteer een teken. Misschien wilt u op zoek naar een bepaald teken dat u de voorkeur in de serie, of een soort van soldaat of strijder die u wilt. Enkele van de meest populaire GI Joe personages toe te voegen aan uw collectie zijn de leden van de "Adventure Team" (Atomic Man, Bullet Man, Eagle Eye), Snake Eyes, Stalker, Cobra Commander, Storm Shadow, Gung-Ho, de Baronness , en Destro.

Andere populaire variëteiten van GI

Andere populaire variëteiten van GI Joes zijn de GI Janes, de Navajo Code Talker, en figuren die de verschillende takken van de militaire dienst vertegenwoordigde - Mariniers, Luchtmacht, Landmacht en Marine - met de juiste uniformen en Battle Gear.

Beschouw de beweegbaarheid van de figuren

Denk aan de beweeglijkheid van de cijfers. Sommige lijnen van de GI Joes specifieke kenmerken had voor beweging. Bijvoorbeeld, een lijn had Kung-Fu grip waar de cijfers had handen gevormd met zachtere kunststof, waardoor ze eruit zien alsof ze zouden kunnen objecten grijpen op een meer realistische manier; andere lijn had "eagle-eye vision" die beweegbare ogen had, en nog een andere lijn werd gemaakt om meer beweegbare, met een verhoogde punten van articulatie.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om een GI Joe speelgoed te selecteren. Dus als je hebt een passie voor deze all-Europese cijfers, ga je gang en maak een keuze uit de beschikbare keuzes! Veel succes, en hoop dat dit je geholpen.