E2a

Hoe maak je een gitaarsnaar

Vaker wel dan niet

Vaker wel dan niet, gitaar eigenaren zijn bang om de snaren van hun instrument te veranderen. De belangrijkste reden is dat rijgen een gitaar waarschijnlijk kan de toon van het instrument te veranderen als het niet goed gedaan. Dit is echter niet voldoende reden om iemand anders te besteden aan dit eenvoudige werk voor u doen.

Hoe maak je een gitaarsnaar. Klik hier voor de juiste type string.
Hoe maak je een gitaarsnaar. Klik hier voor de juiste type string.

In principe kan het alleen moet u een klein bedrag te laten iemand doen rijgen van je mooie instrument. Echter, als je alleen weten hoe makkelijk deze taak is, zult u ontdekken dat het geld dat u betaalt voor hen helemaal niet de moeite waard. Met deze, de beste voor u te doen is om te leren hoe je goed kunt uw gitaarsnaar. Dus check out deze eenvoudige stappen:

  1. Klik hier voor de juiste type string. Natuurlijk, moet u beschikken over de juiste soort van string voordat u begint dit proces. Om de juiste snaar te identificeren, moet u weten wat voor soort gitaar je hebt. Zoals u weet, kan de verkeerde soort van string schade aan uw kostbare instrument. Derhalve zeer uitsluitend het juiste snaar te bereiden voor het type van de gitaar u.
  2. Zet de string. Nu dat je de juiste snaar hebben, begin dit proces door het veiligstellen van de snaar recht op brug van de gitaar. Zet dan de gitaarsnaar rechtsaf de posthole gewoon op het hoofd van de gitaar. Na dit te doen, moet je niet knippen het touw gewoon nog niet.
  3. Buig de gitaarsnaar scherp gaan naar rechts. Draai vervolgens de stemsleutel iets linksom. Vergrendel de gitaarsnaar door te draaien naar rechts.
  4. Wikkel de string. Zet de gitaar stemsleutel in linkse wijze om de string wikkel rond de post. Vergeet niet dat voor strijkers A, D, en de lage E, de stemsleutel moet driemaal worden gedraaid. Anderzijds moet strings B, G en E hoog tweemaal ingeschakeld.
  5. Strek de string. Op dit punt strekken de string om de stabiliteit te verhogen. Draai dan de gitaarsnaar met behulp van de stemsleutel.
  6. Stem de snaar. Nadat de string is beveiligd en correct is geïnstalleerd, moet u beginnen om het af te stemmen naar aanleiding van haar benadering toonhoogte.
  7. Herhaal dit proces. Nu dat je een snaar klaar, kun je gaan over het proces voor de rest van de snaren van je instrument. Zorg ervoor dat u de juiste volg de stappen. Zodra alle zes snaren zijn geïnstalleerd, kunt u al uw gitaar stemmen tot in de perfectie. Dit vereist echter de aandacht voor elke snaar in uw instrument. Als u zeker weet dat de gitaar goed is al afgestemd, dat is de enige keer dat aan het einde van elke snaar te snijden.

Worden blootgesteld aan deze eenvoudige stappen

Worden blootgesteld aan deze eenvoudige stappen, die nu zegt dat je niet goed kan rijgen je gitaar? Nu, hoeft u niet om andere mensen doen dit werk voor je. Door simpelweg het volgen van deze instructies, dan kunt u al snel een expert niet alleen in het spelen van het instrument, maar in rijgen het ook.