E2a

Hoe maak je een goede monteur vinden

Een goede monteur is er om losse onderdelen te repareren

Een goede monteur is er om losse onderdelen te repareren, oude onderdelen te vervangen, en dat uw auto blijft in een goede, werkende staat voor zo lang mogelijk te verzekeren. Echter, het probleem ligt in het vinden van een om je eigen auto te repareren. Er zijn veel meldingen van monteurs dat hun klanten bedriegen in het betalen van meer of opzettelijk veroorzaken meer problemen voor onderhouden auto's. Hier zijn enkele nuttige tips om een ​​goede monteur te vinden:

  • Vraag eens rond. Vraag vrienden, collega's of familieleden om een ​​monteur te bevelen voor u. Het is beter als je iemand kent die heeft dezelfde soort auto. Vraag naar hun mening over de dienstverlening van de monteurs die zij hebben ingehuurd. Elke positieve feedback van bepaalde mechanica is altijd goed. Zelfs als je altijd online kunt gaan, in het telefoonboek zoeken of controleer de kranten, de reputatie verspreidde zich door mond-tot-mond reclame is nog steeds aanzienlijk waardevol.
  • Zorgvuldigheid is belangrijk. Een goede indicator van een goede monteur de buitenkant en de binnenkant van de winkel. Check out de winkel en na te gaan hoe het bedrijf zelf presenteert. Is de parkeerplaats netjes? Zijn alle de monteurs dragen verzorgde uniformen? Zijn de tekenen zichtbaar en werken? Neem een ​​kijkje binnen. Heeft hun klanten lounge voelen verwelkomen? Zijn de dienst baaien georganiseerd en overzichtelijk? Zijn hun badkamer schoon? Mensen worden verteld "niet om een ​​boek te beoordelen door zijn dekking". Echter, in dit geval, je moet. Vergeet niet dat een bedrijf dat zijn klanten waarden zal de tijd te nemen en de moeite om het te bewijzen met hoe ze zich aandient bij haar klanten.
  • Kijk voor certificeringen en voorkeuren. Doe je eigen onderzoek op diverse auto-certificeringen en affiliatie. Specifieke certificeringen moet je kijken naar zijn ASE (Automotive Service Excellence) of AAA. Zoek de muren van de winkel. Als de monteurs zijn gecertificeerd of worden verbonden met een automotive groep, ze waarschijnlijk hebben deze weergegeven op hun muren.
  • Controleer hun gereedschap. Een andere indicator van een goede monteur is het gereedschap van de monteur heeft. Het is een bekend feit dat ervaren monteurs meer instrumenten hebben. Over hun vele jaren van dienst, hebben zij verplicht verschillende tools om meer gespecialiseerde werk te doen op voertuigen dus controleren wat uw monteur. Controleer ook de soort toolbox uw monteur bezit - hoe groter, hoe beter. Hoewel formaat is over het algemeen geen definitieve indicator van kwaliteit van het werk, grote gereedschapskisten duiden er meestal op dat de monteur heeft vele jaren ervaring had onder zijn riem.


Als je eenmaal hebt besloten dat je een goede monteur gevonden

Hoe maak je een goede monteur vinden. Zorgvuldigheid is belangrijk.
Hoe maak je een goede monteur vinden. Zorgvuldigheid is belangrijk.

Als je eenmaal hebt besloten dat je een goede monteur gevonden, ontwikkel uzelf met het beleid van de winkel. Als u vragen hebt, gewoon vragen. Een goede monteur zal altijd de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Praat met de monteur met betrekking tot het verleden problemen of problemen met uw auto. Vraag over de service en arbeid kosten, de tarieven voor onderdelen, en de garanties op het werk. Laat uw monteur geven een grondige keer-over om te beoordelen en voorstellen wat uw auto nodig heeft. Tot slot, wees niet bang om "nee" te zeggen elke dienst die u niet wilt worden gedaan.