E2a

Hoe maak je een graduatieuitnodiging maken

Waarom besteden veel op een afstudeerproject uitnodiging en afstuderen partijen als u kunt besparen door het zelf te doen? Alles wat je nodig hebt is een goede afstuderen briefpapier met zorgvuldig gekozen bewoordingen afstuderen. Naast het bedenken van een unieke uitnodiging, kunt u ook op vertoon van uw eigen stijl en persoonlijkheid. Er zijn tal van stijlen die u kunt kiezen uit, niet alleen in uw lokale winkels, maar op het net ook.

Het duurt alleen een beetje creativiteit en vindingrijkheid om te komen met een afstudeerproject uitnodiging van uw eigen. Om u te helpen over hoe je een afstudeerproject uitnodiging te doen, hier zijn een paar tips en tips die u kunt overwegen.

Gemakkelijk-print graduatieuitnodiging

Hoe maak je een graduatieuitnodiging maken. Gemakkelijk-print graduatieuitnodiging.
Hoe maak je een graduatieuitnodiging maken. Gemakkelijk-print graduatieuitnodiging.

Benodigd gereedschap:

 • Grafisch programma of afdrukbare uitnodiging software
 • Afstuderen foto's of andere persoonlijke foto
 • Clip Art
 • Schaar
 • Lijm of lijm
 • Craft papier of een harde, fijn-kaart of afstuderen briefpapier

Hoe om het te doen:

Afgezien van "paint", kunt u gebruik maken van de microsoft picture manager. Het maken van een afstudeerproject uitnodiging voor afstuderen partijen rechtstreeks vanaf uw printer is gemakkelijk en snel.
Afgezien van "paint", kunt u gebruik maken van de microsoft picture manager. Het maken van een afstudeerproject uitnodiging voor afstuderen partijen rechtstreeks vanaf uw printer is gemakkelijk en snel.

 1. Het maken van een afstudeerproject uitnodiging voor afstuderen partijen rechtstreeks vanaf uw printer is gemakkelijk en snel. Eerste ding dat je nodig hebt is om de software die u kan helpen bij het maken van de uitnodigingen. Er zijn verschillende software en grafische programma's die kunnen worden gedownload van het internet gratis.
 2. Nu het is geïnstalleerd, neem de tijd om uit te kiezen de gratis uitnodiging monsters of grafisch ontwerp tot je uiteindelijk te komen met het ontwerp dat u wilt.
 3. Afgezien van de uitnodiging sjabloon, kunt u ook uw eigen afstuderen foto of een foto van jou en heb het ontworpen met clip arts en brief stencils om de stijl van de afstuderen formulering.
 4. Om de kleur en grootte samen met de tekst grootte en lettertype van de promotie tekst aan te passen, kunt u naar de print details. Zorg ervoor dat u de wijzigingen op te slaan.
 5. Beter een testafdruk van uw afstuderen aankondiging om te zien of er behoefte is voor een eventuele herziening. U kunt proberen het op een van de afstuderen briefpapier. Nadat dit gedaan is, kan je knip het uit te worden geplakt op de harde kaart.

Het bewerken van het afstuderen foto

Natuurlijk moet de foto er goed uitzien, en gewoon met behulp van een foto-editing software kan dat doen. Als je geen tijd hebt om het te hebben geïnstalleerd of gedownload, kan "Paint" in plaats daarvan worden gebruikt omdat het is standaard op alle computers. Dit is een goede keuze als je een bepaald deel halen uit een foto, zoals een foto van jou uit een groepsfoto.

Afgezien van "Paint", kunt u gebruik maken van de Microsoft Picture Manager

Afgezien van "Paint", kunt u gebruik maken van de Microsoft Picture Manager, die ook een standaard onderdeel van de Microsoft Office-tools. Dit zal u toelaten om de foto vergroten of verkleinen en het groter of kleiner te maken. Afgezien van deze tools, kunt u surfen op het net voor meer opties.

Sommige printers kunnen niet alleen worden gebruikt in het bewerken van foto's, maar bij het maken van de uitnodigingen als goed, hoewel je kan hebben om toe te voegen aan foto's en andere ambachten. U kunt hun handboeken en gidsen voor verdere instructies, omdat elke printer heeft zijn eigen richtlijnen over hoe om het te doen.

Afgezien van de computers en printers, kunt u gebruik maken van andere crafting hulpmiddelen, zoals een mooie scherpe schaar, kralen, grens punchers, glitter sprays en nog veel meer. Al duurt het is uw verbeelding en creativiteit om te komen met een unieke uitnodiging.