E2a

Hoe maak je een grappig script te schrijven

"Wat is dit

"Wat is dit? Een centrum voor mieren? Hoe kunnen we verwachten dat kinderen leren om te leren hoe om te lezen ... als ze niet eens passen in het gebouw? Het gebouw moet op zijn minst ... drie keer zo groot dan dit! " Dat was wat Derek Zoolander zei na het zien van een 3-meter replica van een school zijn aartsvijand Mugatu bood hem in de film Zoolander. En dat is een van de vele lijnen in de film die is gestript en opgepakt meer dan miljoenen buiken van het lachen.

Komedie, grappen en geestige grapjes rekenen op twee dingen en dat zijn grote schrijven en de juiste timing. Hier zijn enkele tips over hoe je een grappige script te schrijven.

Hoe maak je een grappig script te schrijven. Materialen voor schuur brander comedy.
Hoe maak je een grappig script te schrijven. Materialen voor schuur brander comedy.

  • Materialen voor schuur brander comedy. Comedy en grappige anekdotes zijn overal om ons heen. En, ze maken goed materiaal als je gaat om een ​​grappig script te schrijven. Maar op de top van dat, zijn er andere dingen die je nodig hebt om hilarische dialogen te schrijven. U moet een goede schriftelijke vaardigheden om het vermogen te weven een mop in de andere te hebben. Kennis over hoe je scenario's schrijven is ook van vitaal belang, je niet wilt dat de Hollywood honchos met behulp van uw script als vloeipapier, omdat het is niet juist geformatteerd. Een betrouwbare computer en een betrouwbare internetverbinding nodig is, anders zult u het mikpunt van de grappen met slecht getimede inzendingen zijn. Je moet je geest ook voeden met comedic inspiratie van epische proporties. Hier krijg je een tv, grappige dvd's en kijk de hele dag, ja dit is een taak waar het je toegestaan ​​het weer af te en te genieten. Houd een notitieblok handig zodat je kunt opschrijven iets dat je inspireert.
  • Emancipatie van komische inspiratie. Net als in een van de vele TED-lezingen, wordt vaak gezegd dat een persoon wordt creatief geboren, maar groeit uit het vanwege regels en normen. Hetzelfde geldt voor comedy. Mensen worden geboren grappig. Je ouders en leraren gewoon vragen om te stoppen gek rond toen je jong was. Vandaar dat de geleidelijke dood van de komedie in je. Terug te brengen van de grappige kant in je leven, moet je jezelf onderdompelen in een poel van guffaws en gelach. Lees de funnies, kijken naar de films, volg de sitcoms, ervaren stand-up comedy shows, en luister naar grappen van vrienden. Neem in alle lachen en leren om te lachen om en met mensen, en nog belangrijker, om te lachen om jezelf. Kijk in verschillende stijlen van grappige van straat slapstick in het Engels humor highbrow. Dus je hebt opties op wat grappig script te schrijven.
  • Maak kennis met het publiek. Voor luid schreeuwen, kom uit kelder van je moeder en een praatje. Maak kennis met de mensen die je wilt hebben barstte in lachen uit en ontdek wat kietelt hun grappige bot. Als u nog steeds opgesloten in de kelder, hier zijn enkele tips. Jongeren hebben minder onderwijs dan oudere op grond van hun leeftijd, dus zullen ze het waarschijnlijk gaan voor meer visuele en slapstick comedy. Kijk naar de Jackass video's. De ouderen gaan voor humor op basis van verstand en sluw grapjes.
  • Elementen van het lachen. Comedy gebeurt in situaties waarin een ding moet gebeuren, maar niet of iets anders gebeurt. Het is belangrijk om conflict. Neem een ​​kijkje op Dude de film ', waar is mijn auto? "Het is gewoon een simpel geval van jongens op zoek naar hun auto. Maar het simpele conflict mogelijkheden voor gek lachen voorzien. Een groot team van brainstormers zal u helpen uitzoeken van de script. En, in het opschrijven van je scripts denken aan een cast. Het helpt bij het visualiseren van de lijnen.
  • Rol. Dat is de afkorting van voorlezen. Dit is een beroemd schrijven truc om te controleren of wat je hebt geschreven is inderdaad grappig. Er zullen momenten zijn in het proces van het schrijven dat u interne grappen te ontwikkelen met jezelf. Het lezen van uw script hardop zal u helpen te bepalen of uw script is inderdaad hardop lachen materiaal.


Een grappig script is gemakkelijk om te genieten en dat is de reden waarom, vaker wel dan niet, komedies zijn box office hits. Spreid de vreugde en schrijf een grappige script vandaag met deze tips in het achterhoofd.